Händelserik dag på gymmet!

Man gymmar för att få träningsvärk och sedan gymmar man för att bli av med den.

Igår kunde jag varken gå, sitta eller ligga. Ben och rygg värkte av all träning. Så vad gööör man? Jo man tränar lite till och stetchar sedan 15 min så att man sträcker ut alla onda muskler! (Y) Sagt och gjort.

Funkade as kalas tills jag bestämde mig för att sola i 20 min. Dvs ligga blixt stilla i ett plattt och hårt solarie. Gick as bra, o va super skönt (drömmer mig jämt iväg till en strand, hihi) tills jag skulle ta mig ur skiten. 
Hela ryggen krampade då jag skulle trycka upp "locket". Fick inte upp det och fick typ panik att:
1. Jag skulle bli fast
2. Jag skulle få ryggskott.

Lyckades tillslut ta mig ur (seriöst! Lättare solarie lock tack!) och stapplade iväg till omklädningsrummet där det var till att sträcka och framför allt massera de onda delarna av ryggen. Trodde inte jag skulle lyckas, men nu känns det riktigt bra :)

Riktigt bra gånger 2! Jag har tränat, solat (min panna är röd..) OCH blivit av med träningsvärken! Eller? Vi får se imon ;)




Snart blir jag såhär stark! ;)
NOT.



Lyhört

Idag vaknade jag av att min grannes telefon VIBRERADE. Helt sjukt!
Under den månad jag har levt i denna lägenhet har jag liksom hört grannarna 3 ggr.
En gång när de hade fest
En gång när en hostade
En gång när min granne bestämde sig för att möblera om kl 2 på natten.
Och nu vaknar jag av en virbationssignal?? Började till och med leta efter min telefon då det lät som den ringde. 

Lite störande var det såklart. Men får också än att tänka på de stackarna till grannar som har fått stå ut med min skönsång, mitt klampande, hur jag börjar steka mat och svära över att den bränns vid kl 22-23 på kvällen, jag menar... första kvällen damsög jag kl 22 en söndag... Haha men till mitt försvar: Jag visste inte att det var så lyhört :)

Mindre än en vecka kvar här nu - JAG VILL INTE FLYTTA UT! <3



Jag är blåögd.

"Du är allt bra blåögd du"
Var något jag fick höra för ett tag sedan. 
Först blev jag förbannad, för jag trodde att blåögd hade ungefär samma betydelse som "du är allt bra blond". Fick sedan förklarat för mig att blåögd är när man alltid ser det positivt, ser det bästa ur situationen och tror gott om andra.
Och ja, i sånna fall är jag blåögd. Jätte blåögd!
Jag tror nämligen att hur illa något än blir, hur mycket man tabbar sig, så är man värd en annan chans. För den chansen kan bli så himla bra. Ingen är perfekt. Alla måste vi få göra misstag utan att straffas / hemsökas av dessa misstag dag ut och dag in. 
Nu menar jag kanske inte misstag som i att mörda någon utan misstag som sker i vardagen. Misstag där man har chansen att få en andra chans. 

Andra chansen är viktig. Ingen kan veta vad som är 100 % rätt innan man vet vad som är 100 % fel. Ett fel närmare rätt. För man lär ju sig av sina misstag. 

Jag tror att många har lätt att sätta sig högt upp på sina höga hästar och se ner på dem som gjorde fel. Lär er förlåta. Livet blir lättare, för oss alla. 

Jag vet att det tar tid. Men gör det efter ett tag. Förlåt  oss som inte gjorde rätt. Ge oss en andra chans. För vi kommer inte göra samma fel igen.




Lär dig livets stora gåta. Älska. Glömma. Och förlåta.



Om du va här



Idag. Igår. Igen.

Jagsaknardig.

Det kommer bli bra!

Veckan var omtummlande!
Viktiga beslut som skulle fattas.
Men nu känns det som att en sten har fallit från mina axlar.
Det kommer att bli bra!
Allting kommmer att ordna sig.
Och nu längtar jag bara till sommaren!!






När jag blir stor ska jag bli större.

Okej. Har 20 ansökningar till olika skolor och program. 
Snacka om att verkligen inte veta vad man vill här i livet!
Men men.. Något borde jag väl komma i alla fall komma in på? 
Håll tummarna för mig!

-Vad ska du bli när du blir stor?
-Större.

Well thats for sure!


Ett fel närmare rätt

Okej snart blir detta en matblogg men... JAG HAR VARIT OCH HANDLAT! :D
Hade absolut noll mat i kylen, höll på o avlida i morse då jag var grovt hungrig och allt som fanns var en macka och stekt ägg! SNYFT! 
Men pallrade mig iväg till Willys och handlade massa, massaaaa god mat! Var lite rädd ett tag, kände mig totalt lost bland alla matvaror och noll skyltar samt en man som kastade porriga blickar och sa "åh så söt".
Som tur var fick jag lite professionell hjälp och sen var jag på banan igen! 

Blir lite rädd dock över hur mitt shoppingbegär blir stillat av att köpa mat.. Har nu mera bytt glädjen i att köpa klädermot mat, känns konstigt.. MEEEEN äta bör man annars dör man! ;)

Senare får ni kanske en superfin bild på min asgoa tonfisksallad (tack Willys) som jag har gjort! - Den som sa att jag inte kan laga mat kan ju dra något gammalt över sig! :)

Men i väntan på bättre tekniskt tillstånd samt mer kunnskap i hur man överför bilder till nya datorn, passar jag på att göra lite reklam:


Och en go låt på det:



Ett fel närmare rätt. Ett sätt att se på sorgen.


Aldrig mer

Jag ska aldrig mer handla på Hemköp! 

Seriöst!

Igår köpte jag 5 matvaror: Mjölk, 2 bananer, oregano, ägg och kaviar. FEM stycken alltså. Vill ni veta vad den totala summan blev?
94 kr. 
Man blir mörkrädd?? Eller jag blev iaf! Så japp, det var absolut sista gången denna månaden som jag handlar på vröl dyra Hemköp! 

Dagen hade ju dessutom börjat så fruktansvärt bra. Kollade mitt konto, som jag inte vågat kolla sedan helgen. Minus 175 kr. Yeey! Det har jag fan aldrig lyckats med innan! x) 15 dagar kvar till lön, får leva på sommarpengarna tills dess. Känns bra det här :) Jag klarar att bo själv hahaha!

Någon mer än jag som känner att skatteåterbäringen kommer sitta så sjukt fint?

Vad ska det bli av mig?

Vilken helg! Var så skönt att vara ledig i hela 4 dagar! :) Firade inte påsken med familjen utan med nära och kära. Blev bio, utgång och dagen efter utgång låg jag och gnydde i soffan hela dagen. Men vad gör det? Jag hade sjukt kul kvällen innan!

Igår var jag hemma en sväng. Tvättade lite och myste med familjen. Var första gången på 1 vecka som jag var hemma och det kändes.... jätte ovant! Jag längtade tillbaka till min lya! :)
Förstår inte hur detta ska gå sen när jag ska flytta hem påriktigt... Letar lägenhet som en dåre här ^^ 

Inom en vecka ska man ju även bestämma sig för vad man vill bli, vad man ska utbilda sig till alltså.. Är inte alls sugen på att plugga just nu, men äh det är now or never känns det som. Jag vill vara färdigutbildad innan jag är 30 känner jag! Men vi får se vad det blir.....

Nu ska jag mysa i "min" lägenhet! Ha det fint godingar! 


Åh så lätt det var när man var 14 år ändå. Inga jobbiga beslut.


Biffiga biffar

HAHA hörde nyss på efter tio med Malou, de pratade om banklån. Så säger Malou "Så det man behöver göra är bara att ringa runt till banker. Det kostar ingenting. Bara tid."
Ehh vaaa?? Kostar det ingenting att ringa? Då vill jag gärna veta vad Malou har för abonnemang! ^^

Igår var jag så otroligt produktiv! Hade ju tänkt kolla in området, men goa Alexandra kom hit och drack te med mig ist - myys! Efter det damsög jag, så nu är hela lägenheten skinande ren! Sedan blev det biffar! Jag gjorde biffar högt och lågt! Mumms! Har ränknat ut att om jag vill har jag nu 12 matlådor xD Känner dock att jag ev inte vill äta biffar halva min vistelse här men.. 

Jobbade på nya kontoret - så fint det var! 

Sedan blev det hem och så bestämde jag mig för att bada, har ju inte något badkar hemma så.. det var hur gott som helst, men.. haha får se om jag gör om det med tanke på en lättare översvämmning.. 

Idag blir det plugg, promenix o handla potatoes, sedan gymmet och sist jobbet! 

Det går hur bra som helst att bo och sova ensam, kommer aldrig vilja komma hem!





Linnéa flyttar!

MEN HEJ!
Tänkte se om jag fortfarande kommer ihåg hur man gör detta. Bloggar alltså. Haft så mkt att skriva om så vi kör väl bara igång??

Igår var det 1 April, men det jag ska säga nu är inte något skämt. Igår flyttade jag hemifrån! Endast på test i 1 månad, MEN ÄNDÅ!

Så igår var jag helt lost bland mathyllorna. Vet ni hur stor skillnad det är i pris på olika varor? Kan ju säga att jag ääälskar "ica basic"s sortiment! mer än hälften i prisskillnad! Så ett paket pasta kostade 12 kr, men på ica basic kostade det 5 kr! Helt galet bra! Lyckades efter ett tag få med mig lite go mat och det blev inte så dyrt som jag hade trott :)

Sen var det ju packandet, herre guuud jag ville ha med mig ALLT! men lyckades knö ner det i 5 olika väskor/kassar. Märkte dock att när det kommer till kläder har jag otroligt färgsprakande kläder på mig! Nej. Jag har BARA vitt eller svart tillsammans med blå jeans eller svarta jeans / leggings. Tur att jag alltid har en kul färg på naglarna i alla fall!

Sov även först natten i lägenheten inatt, och det gick as bra! Störde mig liite på kylen/frysen som surrade, men annars gick det hur bra som helst! Vaknade "utvilad" kl 9. Och nu har jag precis ätit frukost :) 

Tänkte ta en tur runt området för att kolla in omgivningen litegrann, typ.. hur man kommer till spårvagnen ^^ sen ska jag laga köttbiffar och kl 15 ska jag jobba. Life's good! Och snart äre pösk! wihi!



Flyttlasset igår. Nästan.

RSS 2.0