Life's Good!

Mina goa goa skrutt-barn gör att jag faktiskt nästan kan längta lite till att gå upp kl 6.15 en fredag. Trött som attan men vad gör det? När jag kommer till jobbet en timme senare möts jag av små människor som skriker "nea!" och attakerar mitt ben med kramar. Gnider sin snuviga näsa mot mitt knäveck - så små är dom. Im in heaven, och jag får BETALT för detta! Tur att jag har en vecka kvar - minst! Annars hade jag haft hjärtesorg nu.

Imon blir det den efterlängtade kräftskivan! Och var inträffar den? Jo i kristianstad! Så jag måste gå upp kl 6, meeen är ju van vid detta laget! ;) Har en heel resväska lastad med...... dricka :) Och kräftor samt badtofflor. Det kommer bli en mycket bra helg! Inte heller blir saken sämre av att många godingar från Ayia Napa kommer att befinna sig på kräftskivan! :D Åhåå vad jag har längtat efter er!

Nu vill jag slå ett slag för fitt-langs fin-fina blogg även här! Hur kul som helst, om man har sjuk humor. Vilket både jag och fitt-lang har :) http://dennegativa.blogg.se/?tmp=02220359 läs och grava åt denna underbara mannens tankar!

Hela nästa vecka kommer bli bra, lika så helgen och veckan efter det och helgen efter det med! Ett minus är att min under-dunderbara Hannis-Pannis åker ifrån mig. Back to Frankis. Men, för att se det hela positivt så kommer jag ha en stoooooor anledning att åka till Frankis och hälsa på minst en gång! I will miss you! Men i övrigt är livet himla bra just nu. Jag svävar på moln. Jag tror jag är hög.


RSS 2.0