Kan jag packa med er?

Insåg idag, mellan illamående och trötthet, att jag glömt att packa några otroligt viktiga saker.
Mina brudar. Mina hjärtan. Mina soulmates. 
Jag har sett fram emot flytten så himla mycket. Det ska bli så himla skönt att flytta hemifrån, leva mitt egna liv, ta hand om mig själv, bo i en ny stad, börja skolan och träffa nytt folk. Men jag har inte riktigt tänkt på att jag kommer att uppleva detta helt själv. 
Jag har sett fram emot att ströva runt i stan, vin kvällar och livet som student, ja till och med plugg-träffar. Men jag kommer inte kunna dela det med er, och vi kommer inte längre att ses varje dag, varje helg. Vi kommer inte kunna gå på lyxiga sushidejter mitt i veckan, käka bakismat på söndagar och vi kommer inte hjälpa varandra att dränka våra sorger på lördagar. 
Eller JO det är klart vi kommer!!! Men inte varje helg. 
Min gamla vardag kommer att bli lyx nu mera. För det är lyx att umgås med er <3
Och vardag kommer bli något helt annat, förhoppningsvis bra och kul det också!

Men det bara slog mig. Jag vill ha med er. Kan jag packa med er i flyttlasset som går på fredag?



PACKAPACKAPACKAPACKAAA.

Jag orkar inte meeer. Det är stökigt ÖVERALLT och jag blir aldrig klar! Känner bara för att slänga ner skiten i 3 stora lådor, men hälften av allt jag äger är ju typ glas så det måste ju daltas med- lindas in i papper osv. 

Jag orkar inte packa mer. Vill bara vara där och börja packa upp :)

11 dagar kvar :)

ÄLSKA VIN

ÅH VAD JAG ÄLSKAR VIN!
JAG ÄÄÄÄÄLSKAR VIIIIIIIN <3




Världens bästa aw med världens bästa kollegor.
Jag kommer bamsesakna. 
<3

nu ska jag kolla friends. 


I LOVE IT!




I don't care. I love it. 




16 Dagarararararar

Hej hallå igen. 
Denna bloggen fungerar ju lite så att jag skriver när jag behöver dvs när det händer något extra extra spännande i mitt liv. Vilket det faktiskt gör nu. Så varför inte bara hoppa pang på och ta detaljerna efter hand?

Det är nu 16 dagar kvar tills jag flyttar. Just nu vill jag gråta, men i övrigt är jag stencool. Egentligen tycker jag att det kommer bli jätteskönt att prova på något nytt - jag är ju en äventyrare i grund och botten. Men just nu känns allt så himla bra här hemma. 

Förhoppningsvis kommer det kännas minst lika bra i Helsingborg. Ny stad, nya vänner, studentliv och studier - japp jag längtar faktiskt till att lära mig något om dagarna. Och så har vi ju lyan på 25 kvm. Den längtar jag till. 

Imorgon fortsätter packandet och förberedandet. Just att flytta till nått eget är bästa känslan just nu. Allt jag ser i lyan kommer vara mitt, mitt, mitt :)

RSS 2.0