Jag hoppas att...



Du får leva med det resten av ditt liv.

(ni som lyssnar på NRJ vet att han ville att det skulle vara "jag hoppas du dör", men sen tyckte han att det kändes lite väl starkt.. Haha himla tuff kille Timbuktu :D )


"Jag hoppas att du aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pinkod." HAHAH!



Save the world tonight




Who's gonna save the world tonight?
Who's gonna bring me back to life?
We're gonna make it, you and I?
We're gonna save the world tonight



Coldplay

42 - Those who are dead are not dead they just living in my head.


The hardest part - The hardest part was letting go not taking part.
(SIKK VIDEO!! KOLLA!!!!!!)



Fix you - When you get what you want but not what you need. When you lose something you can't replace. When you love some one but it goes to waste.

Mina coldplay favoriter. Helt klart dessa tre. Älska älska älska. De kan verkligen sätta ord på känslorna! Känns så fett att jag faktiskt har sett dom live! Då va jag inte särskilt stort fan, men nu... jag älskar dom! :)



JAG BLEV EN SÅDAN VI HATAR!!! :O

Eller i alla fall en sån som jag hatar. Jag stack ut och sprang. I did it! (det händer inte alltför ofta.... men ska bli ändring för de va inte så himla jobbigt!!)

Slutade kl 16 men då va jag så nedrans trött så jag tänkte gå hem, käka keso, sova en stund i soffan o sedan dra ut. Men så blev det inte. För det var 4 bröllop och en begravning på tv!! Hugh Grant <3 Och den slutade 18.30... EFTER DET! Sa jag till mig själv. Så när filmen va slut "pepp åt" jag lite maränger - ändå bara typ luft... och socker. Men det funkade iaf! Tog på mig min "spring outfit" och hör att det smattrar lite mot fönstret. Mitt hjärta tar ett glädjeskutt - det regnar! Ingen kan springa i regn! Men hjärnan, magen och rumpan skäller ut hjärtat och säger att det kan man visst! 

Så jag stack ut, och då slutade det regna :D Joggade min vanliga runda och det gick sjukt bra! Ska göra detta igen imorgon bitti om det inte blir tidigare jobb än tänkt. Får ju sånna härliga kickar efter jag tränat :) 
Idag var det även extra gött att springa, för ingen annan va ute och spang. Alla andra jag mötte gick. Och jag vet exaaakt vad de tänkte: "jobbiga, nyttiga jävel som är springer!" För så tänker jag alltid när jag möter andra som springer xD hahah! Spec om någon joggar förbi en samtidigt som man trycker i sig en hamburgare eller en glass xD

Så. Nu är jag nöjd :) Förutom att jag nyss fick sjukt hög tinitus i ena örat! Men men går väl över. Hoppas jag!
Pussis!


Haha kul bild jag hitta! :D



Dagens visdomar torsdag

Dagens dummhet:
När man sitter vid datorn och lyssnar på musik. Från radion. Och ändå tar man gång på gång på sig hörlurarna. Trotts att musiken inte kmr från datorn utan från radion. Haha. Dumt.

Dagens iPhone-problem:
När man har en iPhone tror jag att man blir lite mer dum och oallmänbildad än resten av befolkningen. Jag kan ju fan inte tänka själv längre! Eller jag behöver inte. Allt jag inte kan eller kommer på googlar jag på min iPhone. Det enda min hjärna behöver anstränga sig att göra är att knappa in rätt bokstäver (vilket iofs kan vara ganska svårt). Det går ju så snabbt! Så lätt! Men om jag senare i livet får problem med att tänka själv, eller lösa problem själv så vet ni varför.
OBS OBS! Detta är inte bara ett problem för oss med iPhones, utan i princip alla som har en hyffsat snabb mobil med internet.

Dagens kärlek:
Älsklingarna på dagis. Mina små hjärtan! Svider när jag tänker på att jag bara har 3 veckor kvar med er knäppisar <3

Dagens ångest:
Högskolan. Universitetet. Huh! Har man valt rätt liksom? Och var i hela Sverige kommer mitt blivande hem ligga? Jag bara undrar....

Dagens längtan:
HELGEN. Fredag! Lördag! Allt är som vanligt med andra ord.

Dagens låt:


Dagens visdom(ar)

Dagens upptäckt:
Under vinter-tid ser man jävligt skabbig ut. Alltså om jag ska vara ärlig ser man ÖVERJÄVLIG ut. På sommaren ser man ändå helt ok ut. Har gjort denna upptäckt efter att kollat igenom gamla fb-bilder. Antingen är det min kamera (mkt möjligt) eller så är det årstiden det är fel på. Alla ser blöta och bleka ut. (blöta för att det antingen regnar eller snöar). Framför allt blek-heten är skrämmande. Man blir liksom... fet. Eller är det julmaten?
Iaf. TÄNK vad lite sol kan göra! Sätter upp detta på min positiva lista angående varför man bör bo i ett varmt land.

Dagens andra upptäckt:
Män är fortfarande svin. Inget har förändrats. Ni som tycker som jag borde läsa den här tjejens uuunderbara inlägg om män. Åhå så bra det kändes efteråt :)

Dagens tabbe:
Okej. Jag var i stan idag och shoppade bikini, på stadium som vanligt (stammis där när det gäller bikinis!). Så har jag valt ut en helt-ok-snygg svart bikini. Då säger killen i kassan "Idag har vi 3 för 2, du vill inte ha en bikinidel till?". Vad svarar jag då? VAD SVARAR JAG DÅ? "Nej".
Liksom. WTFFFFFFFFF!!!! Jag ville visst ha en bikinidel till helt gratis! VEM FAN VILL INTE DET? Åhhh. Anledningen till att jag sa "nej" var att då skulle jag få betala 50 spänn till och stå i den "as långa" kön igen och det orkade jag inte. Nackskott på den.

Dagens mys:
Suhsi med mina bryydar! Fyy så gott det var! Både maten och ert sällskap! <3

Dagens helt-ok:
Såhär på lill-lördag, även kallad onsdag, är det helt okej att längta väldigt väldigt mycket till helgen. Det är därmed helt-ok att partysminka sig, lyssna på party-mysik samt planera vilken bag-in-box man ska köpa. Att slänga en tanke åt kläder och hår ingår självklart!

Dagens andra helt-ok:
Härmed förkunnar jag att det även är helt ok att bli överlycklig när parfymen man väntat på (och även förväntat sig skulle behöva hämtas ut på godisboden) plötsligt ligger i brevlådan! Mumms så gott jag luktar!!

Dagens skönhet:
Dagens skönhet går helt klart till telesnor- försäljaren som försökte klanka ner på mitt älskade tre samt få mig att köpa ny telefon och starta nytt abonnemang - hos telesnor såklart. Att få utbrista: "Jag är inte intresserad, telenor är skit." var heeelt klart dagens höjdpunkt! Tack så mycket! (han var dock en riktig pudding så det var därför jag stannade och lyssnade från första början. Som jag sa, dagens skönhet ^^ )





HOWDY från partyprinsessan! På fredag kör vi excet - because we love it!

LOVE // Li <3


Kan inte säga nej.



Update: Strumpbyxorna höll ej, preciiiiiis som jag sa!

Love//Li

Snart blir jag lika god som er!


HEMKLICKAT!
Har många goa vänner som luktar så gott som denna parfymen gör, så.... snart blir vi lika goa! Haha (;
Den här parfymen är "to die for" enligt mig. Ooootroligt god! ska få den om 2-4 dagar, då får ni lukta på mig och själva avgöra!

Köpte den på Nordicfeel för endast 319 pix! 50ml! Heeelt ok!
Puuss // Li<3


Kommer det att hålla?

Snart fredag! Behöver jag säga hur under-dunderbart det är? Ska bli så himla bra! :)
Utgång imon såklart. Och först middag med fina vänner. Outfiten är redan planerad då jag kommer ha rövbrottom imon. Frågan är ju, kommer det att hålla?

Jag vet liksom inte hur mycket pengar jag lagt senaste månaden på strumpbyxor. Får dampanfall när man lyckas göra sönder dom utan att man ens har hunnit ut! Förra helgen vet jag inte hur många strumpbyxor som gick sönder? (alla var inte mina) Men vi var säkert minst 3 st som gick med trasiga byxor. 

Mina brukar dessutom gå sönder på det mest onödiga sättet. Okej, tjejtalk här: Man dansa, strumbyxorna hänger i grenen så man bara måååste dra upp dom och då, dish! Så har man råkat dra sönder dom. Jag minns inte att mina svarta strumpbyxor va så klena? (har mest hudfärgade nu förtiden) Då kunde jag kanske ha dom 2-3 helger, nu måste jag köpa nya VARJE GÅNG. En gång lyckades jag ha samma 2 helger men det var ju fan ett mirakel!

I-lands problem va? Nä, men ni som använder strumpbyxor vet vad jag snackar om och hur jäävla irriternade det är. Blir det liiite varmare ute så kan man ju äntligen börja köra utan strumbyxor :) (eller....? Tänker på T-människorna ^^) haha intrernskämt där.

Jaja, jag uppdaterar er om de höll imon eller ej. Håll tummarna för mig. Fredag den 13:e Maj. Linnéa har namnsdag! - gratisdrinkar for the win! :D
Puuuuss // Linnéa



Väldigt mycket nej tack.



...och sen så blir det bättre

Bas-piss-äckel-dagen blev till en bra dag. En riktigt grym-kul-bra-dag!
Lillebror kommer hem och fråga om jag ska med och bada på vattenpalatset. Why not liksom?
Har precis bestämt mig för det och håller på och packar väskan, så ringer du-gör-mig-glad och gjorde mig på mkt bättre humör :)
Sen begav jag mig till vattenpalatset med lillasyster och lillebror. Badade i säkert 2-3 h. Käkade glass också - mumms! Åh de va så mys och kul! :D
Efter det gick vi hem, suuuper trötta! Så lagade hela familjen mat - grillad kyckling, sallad, tatziki. MUMMA!

Nu är det tv-kvällen som gäller: DH. Cougar Town och The Middle - min kväll är räddad!

Peace! // Li <3

Half the total time....

Charlott, från sex and the city, säger att det tar halva tiden. "It takes half the total time you went out with someone to get over them".
Nu har det snart gått halva tiden, om bara några dagar. Sjukt ändå. Halva tiden av den tiden du var min har redan gått. Jag minns den hemska kvällen som igår. Var har tiden tagit vägen? Vad har jag gjort? Jag minns inte. Jag minns bara dig.

I thought I liked my life. I don't.
I thought I've found myself. I haven't. 
I thought I was happy. I'm not.
I thought my tears had come to its end. They haven't.
I thought I was ready. I'm not.
I thought I was over you. But I'm not.
Snart har halva tiden gått. Varför försvinner då inte klumpen i halsen? Det onda i magen? Varför försvinner inte du?







We could have had it all




Grym låt som påminner mig om alla underbara kvällar med grill, jordgubbar, drinkar och mina härliga partille-brudar <3
Sommar 2011 - here we come!



My heart is refusing me.

Like a fool, I've trusted you
Still I'm hopelessly in love
I never thought that I would be this helpless
I can't believe I'm giving in for you, I
I've been crushed, I've had enough

Now I wanna leave but I'm lost
So now I can't break away
Although I've made up my mind
My heart is refusing me.
I've been crushed, beaten down
Still I'm hopelessly in love.

tänker.inte.bli.sjuk.

Blev väckt 8.30. Fick vick på dagis hela dagen - underbart! Var riktigt mysigt och kul, dagen gick fort. Vilket betyder att det gick en dag närmare fredag :)
Dagen hade dock kunnat vara 100 ggr bättre om jag inte under min rast "tvingats" slänga mig iväg till apoteket för att inhandla ALLT som hjälper mot halsont. 

Död åt min halsmandel. Är så trött på den! Nu är den illröd och dubbelt så stor som den andra halsmadeln. Och det var precis samma sak förra månaden. Ska nog ner till vårdcentralen imorgon så de får ge mig råd. För nu är jag trött på det, den kan inte hålla på såhär! Då ryker den, eller båda. Hur ont det än kommer göra och hur länge jag än får leva utan alkohol. (3 månader hörde jag av någon! :O ) Blir liksom så himla låg när den gör ont. Får ont upp i hela sidan av halsen och upp i örat. Buhu synd om mig!

Nu ska jag duscha, för det hann jag inte imorse. Sedan blir det te i soffan till DH och Cougar Town :D Myyyys! Ska även be en bön till Gud att min halsmandel mår bättre imon. Tänker nämligen verkligen inte vara sjuk denna helgen. Har viktigare saker för mig! :)

Puuss <3

Känslan av när allt går sönder samtidigt

Igår beställde jag nya hörlurar. Eftersom mina hux flux har gått sönder. Tror att det typ går någon epedemi i mitt rum då allt verkar haverera....

- Mina koss hörlurar gick sönder som sagt. Jag gjorde inte ens något speciellt med dom, helt plötsligt funkar bara inte ena luren...
- Min ena hörlur till mitt headset är sprucken, då de låter typ "BÖÖÖÖÖ" om någon pratar för högt.
- Min dator sjunger på sista refrängen. Igår var det mellanslags tangeten som fick ryck. Dessutom är minnet överfullt så igår när jag skulle "vända" en bild, så klarade inte datorn av att spara den xD Bra där. Ska flytta över lite på min externa hårddisk. Någon dag.
- Telefonen, min älskade iPhone, hade damp i lördags. Då gick det tydligen inte att ringa mig, inte ens komma fram. Hade jag dåligt batteri? Nej. Pratade jag redan i telefon? Nej. Den bara ville inte att jag skulle bli störd helt enkelt. Hoppas hoppas hoppas på att detta var en engångsförtelese. 
- Mitt orreforsglas gick sönder. Fast det var ju för att jag råkade välta det. Men ändå! SUCK!



Det var nog allt faktiskt. Usch. Får ont i magen när jag tänker på allt som borde fixas och köpas nytt. Tog tag i koss-hörlurarna iaf, så nya är påväg. Men resten. Alltså jag orkar inte lägga pengar på allt det där! Har väl iofs tänkt köpa en ny dator när mina skattepengar kommer men.. Iiii de e ju min baby! <3 Har haft den i 3 år! Jag älskar den och kan den utan och innan <3 Vill att vi ska leva lyckliga tsm i 1000 och 1000 år!!

Haha. Nu är jag töntig. Men ändå. Palla lägga massa pengar på sånt som bara ska funka!! Eller hur?


Puuuss// Li

RSS 2.0