Jag saknar mina kompisar!





Ge mig film nr 2 på DVD NU tack :)


Fyra nyanser av brunt

Jag sitter här igen som jag gjorde för några månader sedan, i morgonrocken, men frukost i sängen, med datorn i knät och kollar på resor. Resor till något lite varmare land än det jag befinner mig i nu. 
Jag vill bort bort och prova på något annat. Prova på att uppleva ett främmande land på egen hand, och se om jag klarar det. 
Jag vill vidga mina vyer. Vidga dem så pass mycket att jag faktiskt inte kan göra det i lilla Sverige.
När jag satt och kollade på resor då, så märkte jag något hemskt. Man slutar flyga till större delen av världen när sommaren är slut. WHY?? Vi som jobbade röven av oss under sommaren då? Ska inte vi kunna resa? Vi som inte märker hur mycket vi vill utomlands förens löven har börjat falla och solen gått i moln, ska inte vi kunna sticka iväg en vecka?

Klart. Resor till typ USA och Thiland finns ju kvar, men typ Grekland, Italien och till och med Tunisien slutar de flesta charterbolag att åka till under November. Och börjar inte flyga igen förens i April! Helt galet. Vad gör de stackars människorna som bor i dessa länder och livnär sig på turism under tiden undrar jag?

Jag vill ju åka till Tunisien, och har velat det lääänge. Det är något med det landet som får mitt hjärta att slå ett par extra slag.. Men om jag vill åka dit det närmaste halvåret så får jag nog skynda mig!

Märk! Jag skrev allt detta utan att använda en enda smiley!! :O

Nu ska jag tvätta mitt bruna hår och sedan sätta lite fart här så att jag är redo att möta världen 13.40 - då gamla avsnitt på Greys anatomy börjar :)

Ha de gött hej så länge! // Li


DU KAN VA COWBOY!

Igår. Igår asså. IGÅR.
Det var så himla kul att jag bara vill lipa över att jag sitter hemma idag och inte är ute och super ner mig och sedan dansar så galet jag bara kan. Såå himla kul!! Det var nog fan månadens bästa dag! Åhåå vad jag hade saknat det, och himmel vad jag hade saknat alla mina brudar!

Men nu har vi sagt och bestämt att det inte ska dröja så länge mellan gångerna så då gäller det :) Jag längtar redan otroligt mycket till nästa gång :D



JAG E EN PARTY-COWBOY! :D

Hur jag mådde idag? Jag var trött som ett AS och har nackspärr från allt svingande med hår och huvud. Men. Det var det värt!


Skit.

1. Jag fick inte jobbet på subway i allum. Bajs. Hade typ redan räknat med att jag hade det. Så nu blir det till att börja söka nya jobb igen.
2. Drömde en suuuperhärlig dröm. Den var ju konstig samtidigt men. Ändå så himla underbar. Så vaknar jag. Så är det bara en dröm. Suuuuck. Den handlade bla. om att jag var med i någon form av musikal och det var så himla kul!

Så. Skit på det.

Men något bra är att det är fredag vilket betyder PARTYFREDAG! Jag och tjejerna ska som sagt ut och parta :) Har inte partat sedan urminnes tider så det ska bli riktigy kul :) Jag längtar tills ikväll då jag får börja sminka mig och fixa håret, det är liksom redan då det roliga drar igång :D
Dessutom får jag min lön idag från tåget, som jag inte hade räknat med ^^ Gööött :)

// Li

När det inte funkar som jag vill

Åååå jag kommer inte in på facebook på datorn :( Och jag som verkligen behövde komma in IDAG! Är ju dock alltid inne via mobilen men man kan inte göra samma saker via den som via datorn... Blir så arg när saker, framför allt sånna självklara saker, inte funkar som jag vill..
Bara för det kom jag in i detta nu xD

Ett annat exempel på saker som inte funkar som jag vill var imorse när jag jobbade. Jag jobbade då på tåget och åkte en vända från Gbg till Ängelholm, och tillbaka. I början gick det bra - svin bra för tåget var nästan tomt hälften av vägen ^^ Sedan helt plötsligt dör min skrivare vilket betyder att kortbetalning inte funkar, men men. Det var väl inte SÅ farligt. Men påvägen tillbaka från Ängelholm till Gbg märker jag att alla frallor är slut - suck. Klockan var liksom 8 och folk ville äta frukost! Jaja, vad kan jag göra åt det?
Men sedan... Sedan tåg kaffet slut, och jag hade med mig 4 st termosar som var fulla! Och hela tåget var fullt av pensionärer och pendlare som ville ha kaffe! Och de blev liksom... arga när det inte fanns något kaffe kvar. Så på slutet blev det tyvärr inte så mkt försäljning men, to be honest så behövde jag ta det lite lungt, var helt genomsvett x)
Så jobbade från 5.25-10.40 idag. Sedan var det bara hem, ner i soffan framför tvn och typ kolla/sova/kolla/sova.


Folk blir som galna när de inte får sitt kaffe!


När jag jobbar såhär så känns det typ som att jag är bakis :/ Är väl för att man är så trött eller så.. Jag mådde liksom illa och kände mig hungrig/äckligt mätt hela dagen.

Tillslut reste jag mig ur soffan och tog en promenix. Passade på att fota lite, har inte laddat över bilderna än, men jag tror att det blev nått bra :)

Sen blev det hem och laga mat - lax :) MUMMS så gott det var, och bäst av allt - det finns kvar så jag kan äta mer imon ^^

Idag åkte min stjärna till tyskland för att tävla på sin cykel. Jag håller tummarna för att 1. Att han inte slår sig. Han har redan ett sjuuuuukt stort "skrapsår"/ärr på benet som typ inte läkt färdigt än och som... ah asså det ser läskigt ut. 2. Att hans cykel funkar och håller. Det var lite problem med den igår... 3. Att han vinner hela skiten såklart! :D Men det är jag övertygad om att han gör, han är ju så duktig min stjärna <3



I Love you more than anything <3


Onsdag

Idag är det onsdag och min lediga dag.
Veckan har varit hektisk fast jag vet inte varför. Inte för att jag direkt har jobbat så mycket, men kanske för att jag jobbade hela helgen och för att på länge inte gjort något som jag vill.
Men det blir ändring på det nu!
Imon ska jag jobba på tåget 5.25-10.40. Sedan ska jag bara göra saker som jag vill.
På fredag blir det efterlängtad utgång med mååånga tjejkompisar <3 Det ska bli helt sjukt galet nice. Klackarna i taket!
På lördag ska jag hjälpa mormor att flytta, säger som C "VARFÖR ska hon flytta från denna lägenheten?". Hennes nuvarande lägenhet är GRYM. Men tror den andra är bra också, har inte sett den än, så ska väl egentligen inte uttala mig ^^ På söndag ska jag jobba på Max.
Så är väl inte så jättemånga dagar jag får göra som jag vill, under helgen typ, men det räcker för mig. Och jag lovar att fredagen med tjejerna kommer göra resten av min vecka :) Ser verkligen fram emot det jättemycket!


Nu ska jag in till stan och träffa min boy <3


Erase me


Imon gäller det!

Imon är det fredag och då är det full rulle som gäller för mig. Hela dygnet.
Igår fick jag mitt efterlängtade intyg från polisen, så jag ska gå ner till skolan med det. Ska försöka gå upp i tid och lämna det, så att jag är säker på att personen jag ska snacka med är där! Är ju ändå fredag och då drar ju alla så fort de kan från jobbet ;)
Sedan ska jag in till centum, köpa hårfärg, för jag vill verkligen färga håret!! och dessutom ska jag skriva ut lite fler bilder som jag vill ha på print.
Sedan vet jag inte om det blir bio till kvällen, eventuellt blir det iaf och då ska vi se "I rymden finns inga kännslor"- den verkar supermysig!
Sedan ska jag jobba. 00-05. Så någon gång på dagen känner jag att det hade suttit fint med en liten nap. Ska nog hinna med det och annars så får jag ju sova igen på lördag (; Känns inte såå jobbigt att jobba natt nu mera. Alltså man bli ju trött och så men brukar ändå vakna till liv vid 12 tiden, och så länge sover jag typ ändå ibland :P Ev ska älsklingen sova här imorgon och då kanske jag dock inte kan med att sova till 12. Men å andra sidan ville han sova ut så varför inte? ^^

På söndag ska jag till Liseberg! Hur jag klarar det efter en hel natts jobb återstår dock att se, men wtf, Liseberg går man inte till så ofta liksom så det blir nog kul :)

Har även bestämt mig för att åka och hälsa på Hanna i Frankfurt i slutet av oktober :) Då får jag flyga! :D Guuud vad jag längtar!! :D Ska bli superduper kul! Har längtat efter min goa Hanna jättemycket!

Nu - sängen! // Li<3


Jag hårar.

Jag har börjat tappa så sjukt mycket hår! När jag dushar faller det av, när jag torkar det med handduken, när jag kammar det och när jag fönar det. Sedan fortsätter det ju att falla som aldrig förr resten av dagen.
Vad är detta?? Ska jag bli hårlös innan jag ens fyllt 20?? :O
Mamma kände på det härom dagen, eller aa typ tog det som i en hästsvans och utbrast "Men vad tunnhårig du har blivit! Du som brukade ha så tjockt hår, vad har hänt?"
Well, jag frågar mig det samma. Fast tycker nog att tunnhårig är att ta i....

Så kom jag på. Kan det vara stress? Googlade det och jajje män, om man ska tro på google så kan man mycket väl tappa hår av att stressa för mycket. Mitt jobb på Max innebär ju en hel del stress men har aldrig direkt tyckt att det har varit jobbigt. Klart ibland stressar man fram och tillbaka mellan kassa och pommesfritösen en hel dag och man är helt genom svett när man äntligen slutar. I bland bankar typ mitt hjärta extra hårt också, men fortfarande har jag aldrig tyckt att det har varit jobbigt.
Något som jag kom på när jag tänkte på jobbet och så, är att sista tiden nu när jag jobbat mycket har jag börjat med att nysa minst en gång under arbetspasset. Och är inte sjuk eller så i övrigt, nyser faktiskt inte annars heller men när jag är på jobbet liksom måste jag nysa ^^ Haha.

Men sen kan det även vara att jag är stressad inför framtiden, och det däremot är jobbigt. Vad ska jag göra? Vad ska jag plugga? Vad ska jag bli? Kommer jag in? Asså gaah jag vill bara bli 14 igen och inte behöva tänka på framtiden utan bara leva en dag i taget. Tycker det är skitjobbigt. Vet att jag inte pallar att leva som jag gör nu och gjort under sommaren i ett helt år - till nästa sommar. Måste hitta på nått nytt till våren iaf!

Men tillbaka till håret. Jag ville ju färga det brunt, men nu vet jag inte om jag vågar. Om man sätter i massa kemikalier när det redan har lätt för att ramla av kanske det ramlar av ännu mer :S Så får nog avakta lite med det.

Om håravfallet beror på stress eller inte åter står ju att se. Men jag tror ändå jag är i behov av lite ledighet. Jag vill åka bort. Bort från min mobil som alla ringer till och vill att jag ska jobba och bort från alla krav.
Att åka bort från denna storm som pågår uranför mitt fönster hade heller inte varit fel.
Kanske även ska byta till ett bättre shampoo? ^^

// Li<3



Asså kanske ka förklara att jag inte tappar typ ett ton hår om dag, men jag tappar - hårar - mer än vanligt och det gör mig lite orolig eftersom håret är... Håret är håret och håret är viktigt!


För er nyfikna!

Just det! Tänkte att ny som är nyfikna kanske vill veta vad jag röstade på för parti igår?

Till riksdagen blev det Centerpartiet, som legat mig varmt om hjärtat i några år nu. Och hur bra hade inte Maud varit som stadsminister? Hon hade rockat!! Och, haha, nej jag röstar inte bara på partiledaren jag har faktiskt även koll på vad centerpartiet har för åsikter om saker och ting och de håller jag helt med om :)

Och resten, innom komunen och landstinget, blev det Moderaterna. Tycker moderaterna i Lerum har skött allt väldigt bra - iaf så att jag är nöjd (; - så därför valde jag dem :)

Nu ska jag bara få iväg pojkvännen så att han också röstar. Han kommer nog glömma om jag inte påminner honom ^^ Min lilla skrutt! <3





Bilderna säger allt! Maud hade varit redigt bra som stadsminister!


Uppe innan tuppen.

Idag var jag uppe kl 3.30. Japp ni läste rätt. 3.30! Varför undrar ni nu? Jo jag skulle jobba kl 5, som reserv på tåget. Men fy vad hemskt det var att gå upp i morse. Somnade typ vid 12 (på natten) och vaknade redan 2.22 av att något droppade vid mitt huvud. Tänkte att det typ regnade så la bara kudden över huvudet och försökte sova vidare. Men efter ett tag blev det varmt. Så kändes bara som jag sov 2 och en halv timme inatt... Vad det var som droppade? Min brorsa hade inte dragit åt duschkranen ordentligt igår kväll och om man inte gör det börjar kranen efter ett tag att droppa. AAAGGHHH! Så jävla irriterande!!

Nu är jag iaf hemma och har planerat en heldag framför tvn. Är det något dåligt program kan jag ju sova tänkte jag. Sover så himla gott framför tvn så det är inte sant! Kanske bidrar även våra supersköna och insuttna soffor lite också till den sköna sömnen? Några av mina kompisar har ju sovit/deckat i dom så ni vet vad jag snackar om ^^

Ikväll blir det träning, danspass. Ska äntligen få använda mina nya träningskläder jag köpte förra veckan! Ska bli kul och skönt, lär ju kunna somna gott inatt :)

Igår var jag och shoppade. Eller jag tänkte shoppa. Hade kollat ut massa innan på internet och skulle liksom bara gå och kolla på det irl samt pröva. Men, då har ju inte affärerna fått in det jag kollat på! Så himla irriterande! Varför lägger de ut det på hemsidorna INNAN affärerna fått grejerna? Gör det typ några dagar senare så att alla affärer säkert har fått iaf lite saker.

Fick trotts allt tag i en kavaj för endast 200 kr från HM! Verkligen inte det jag hade tänkt att köpa men den blir nog användbar :) Hittade även lite hemliga saker mtp att någon som ligger mig nära hjärtat, mycket nära, snart fyller år :)

Nu till tvn! Ha en go dag <3


Droppande kranar ÄR det värsta som finns!


Boy your amazing just the way you are



Finaste pussbilden på oss tror jag bestämt. <3

Imon jobbar jag börjar klockan 5. Så borde borde borde sova, verkligen.
Okej. Så. Nu sover jag.
Puuuss


Fuck you



Visst är den så gooo? (:
Nu ska jag ner och rösta!


I MADE IT!

Jag klarade det! Jag klarade att jobba 13-22.15! Jag är så lycklig! Var inte ens särskilt jobbigt (okej nu ljög jag) men det var inte mega jobbigt iaf :)
Nu är det bara två dagars jobb kvar sedan är jag friiiii till på onsdag. Jaa vet ni vad? Ni kan få se hur min vecka ser ut :) Med start imorgon då!

Min vecka:
Söndag: Arbetsintervju på subway och sedan arbete på Max 16-20.30
Måndag: Jobba på max 16-21.30
Tisdag: tomt än så länge
Onsdag: Jobba som reserv på tåget 5-9 (ja på morgonen)
Torsdag: Middag med mormor som blir 65! Grattis mormor! <3 I övrigt ledig.
Fredag: Jobba natt på Max från fredag till lördag 00-05
Lördag: Sova, ring inte eller smsa inte och väck mig tack :P Sedan jobba natt på max igen från lördag kväll till söndag 00-05.
Söndag: Enda inplanerade är att jag ska sova och rösta, men helst ska jag hinna rösta innan söndag så jag slipper köa med alla "sistaminutare". Är dessutom rädd att jag ska råka "försova mig" i och med att jag jobbat natt. Vet heller inte vad jag sover någonstans, kanske somnar i älsklingens säng i stället för min egna? :O ^^

Kul vecka va? ^^ Vill dessutom hinna träffa mina tjejer och min älskling :) Men det ska nog hinnas med det också! :)

Måste även passa på att berätta om mina armar. När man jobbar på Max får man närmligen väääldigt fina armar. Har rivsår på underarmarna, en knöl som är hård mitt på ena armen och ont vid handleden på den ena, kommer nog bli ett fint blåmärke fast vet inte vad det är jag gjort... Sedan har man ju dessutom små "skador" på fingrarna. Vet inte hur jag får allt detta för jag rör verkligen aldrig en kniv eller vassa saker. Men på något sätt....

Nu måste jag sova innan jag somnar på tangentbordet ^^
Natti // Li

Btw, har kommit på en såååå braaa saak! Som jag måste hålla hemlig lääänge till. Kommer jag klara det?? ÅÅ jag vet inte ^^ Men jag måste. Ni, som snart får reda på vad det är för sak, får hjälpa mig att hålla tyst ^^


Dagens fredag

DAGENS VILL HA: Christian<3 Och de där kilklacksskorna från vagabond...
DAGENS KLÄDSEL: 50% av dagen Max utstyrsel resten: Klänning, strumbyxa och tröja :)
DAGENS FRISYR: 50% av dagen i fläta, resten utsläppt
DAGENS LÅT: Fuck you med Cee Lo Green- gryyyym
DAGENS PLANER: Sova
DAGENS SAKNAD: Christian <3
DAGENS DUMMASTE: Inget, har varit en ovanligt bra dag :)
DAGENS MISSLYCKANDE: Humm... Kanske att jag hade 70 kr i femtio öringar i kassan i morse? Helt proppat ^^
DAGENS DROG: Cola och godis!
DAGENS KÖP: Present till Sofia :)
DAGENS GODIS: maraboupolka<3
DAGENS HUMÖR: Glad!
DAGENS CITAT: Kom från mig själv "Vaddå opererade han dig i trädgården???"
DAGENS ROLIGASTE: Tjejkvällen hos Sofia! Tack så hemsk mycket, det var as kul! Ha det bäst i Austrailen! :D<3 Vi kommer mer än gärna och hälsar på! :D

Om ni inte har smakat på den så rekomenderar jag er STARKT att göra det! Den är GRYMT god!! :)



Tidsfördriv

När kommer jag gifta mig?

[x] Du vet hur man kokar kaffe (fast det berättar jag inte för någon för då skulle de utnyttja mig!!)
[x] Du använder dig av en kalender
[ ] Du äger mer än ett kreditkort
[ ] Du vet hur man byter olja i bilen
[x] Du tvättar dina egna kläder
[x] Du röstar
[x] Du kan laga mat själv
[ ] Du tycker att politik är intressant
TOTALT: 5

[ ] Du kommer till skolan/jobbet tidigt varje dag
[ ] Du har alltid en penna på dig
[ ] Du har aldrig fått kvarsittning
[ ] Du har glömt din egen födelsedag minst en gång
[x] Du gillar att gå ut och gå själv
[ ] Du har tittat på pratshower
[ ] Du dricker kaffe minst en gång i veckan
TOTALT: 1

[x] Du vet hur man diskar
[x] Du kan räkna till 10 på något annat språk
[x] När du säger att du ska göra något så gör du det
[x] Dina föräldrar litar på dig
[x] Du kan klippa gräset
[x] Du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig
[ ] Du kommer ihåg att vattna blommorna
[x] Du pluggar när du måste
[ ] Du slöar inte i skolan/på jobbet
[ ] Du kommer ihåg att mata dina husdjur.
TOTALT: 7

[x] Du kan stava till "erfarenhet" utan att kolla upp det
[ ] Du tränar regelbundet
[ ] Människorna på Starbucks vet vem du är
[ ] Din favoritmat är hämtmat
[ ] Det första du gör på morgonen är att få i dig coffein
[x] Du kan gå och handla utan att köpa något du inte behöver
[ ] Du förstår politiska skämt första gången de sägs
[x] Du kan skriva snabbt
TOTALT: 3

[x] Du har förstått att vädret ändras för varje timme
[ ] Dina enda vänner är från din arbetsplats
[ ] Du har varit på ett tupperwear party
[x] Du har förstått att ingen tar dig seriöst sålänge du inte är över 25 och har ett fast jobb
[ ] Du har fler räkningar än du kan betala
[ ] De flesta av dina vänner är äldre än du
[x] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[x] Du använder Internet varje dag
[ ] Din garderob har inte rensats på ett tag
[x] Du kan läsa en bok och faktiskt avsluta den
TOTALT: 5

Svar:
Jag skall gifta mig vid 21 års ålder.

Lite senare gör ju inget asså :P Vid 21 är man väl forftarande bara barnet ? (;



Fast när dagen väl kommer lär den vara den bästa i livet (: <3


Du&Jag


Första kortet på dig och mig @ Trädgårn


2010-05-01 Blev det du&jag<3

Imorgon ska vi båda jobba. Fast vi vill inte. Vi vill bara snuffsa in oss i varandras nackar, kanske killas lite på halsen också. Fast det är mest du som är killig. Och då måste jag ju killa dig ännu mer. Jag älskar ditt skratt.
Jag älskar dig.
Du och jag mot världen i tusen och tusen år.
Du&Jag
<3


Såg ett flygplan idag...



Jag bor ju i Lerum, för er som inte visste, och där jag bor flyger det ganska ofta flygplan precis över mitt hus typ - eftersom Lerum ligger ganska nära Landvetter. Idag såg jag ett flygplan extra tydligt och jag blev så himla sugen på att flyga!
Vet inte varför, har aldrig direkt kännt sådant sug efter att just flyga innan, men kanske är det för att man när man sitter på flygplanet är man påväg mot ett nytt äventyr? Till ett land eller en stad man aldrig varit i innan? Eller för att åka på semester? Eller kanske för att hälsa på någon man inte sett på länge?
Jag tycker i alla fall att hur läskigt det än må vara i starten och då planet ska landa så är det verkligen värt den kännslan jag har under själva resan. Det är ju faktiskt ganska så coolt att sitta där uppe, högt ovan molnen och kolla ner på världen. Och hur skönt är det inte att lämna ett land, och alla dess förväntingar på hur man ska vara och vad man ska göra, för ett nytt land där man -om så bara för en vecka- får göra precis det man själv vill.

Jag förknippar verkligen flygplan med semester, avkoppling men ändå spänningen inför vad som väntar här näst.

// Li


GRYM LÅT !


Halloo mitt i natten!

Nej men här sitter ju jag och ugglar som den nattuggla jag är. Ska sova efter jag skrivit klart detta...

Idag träffade jag min fina vän Linda :) Vi tog en fika vid hennes skola och jag ångrade mig liite att jag inte valt att börja plugga ändå. Men, jag behöver ett bra högskoleprovs resultat för att komma in där jag vill, så varför inte plugga på det i typ ett år? :)
Det var iaf supermys att träffa henne och superhärligt att se att benet läker och att hon snart (för jag hoppas på snart) är tillbaka på banan igen och redo att hänga med oss ut och festa ^^

Efter några timmar tillsammans blev det till att dra hem, laga nudelsoppa, get dressed for succsess och sedan tillbaka till stan för att jobba på tåget! Japp jag blev tydigen bönhörd och fick ett pass :) Ett bra sådant också! Fram och tillbaka till Båstad och på tillbakavägen var jag bara behjälplig = Sitta och läsa en bok ^^ Så det var kul! Vill jobba snart igen...

Fast imon vill jag och ska jag vara ledig. Då ska jag umgås med min pojkvän. Antagligen enda dagen vi kommer ses denna veckan. NOT OK. Jag är en sådan person som tycker om att umgås mycket med min pojkvän, så en dag på en hel vecka känns alldeles för lite. Får försöka ta igen det nästa vecka eller nått. Imon skulle vi nog shoppa lite tror jag. Och ta en fika eller nått :) (jaaaaaaaa jag fikar för mycket jag veet). Bara vi två, det blir mys <3

Får väl ta och sova lite nu då så att jag orkar shoppa imon (fast jag ska ju inte shoppa så mycket. Tror jag (A))
Natti natt // Li

Btw! I morse kollade jag på de där två tanterna som städar folks äckliga hus! Fyyy vad äckligt de hade det hemma och gud så mycket prylar. Jag satt och var helt i chock hela programmet och var typ äcklad också. När programmet är slut går jag in i mitt egna rum och typ "Men what det ser ju nästan ut som hemma hos DOM!". Några timmar senare kommer mamma in i mitt rum och säger "Du gillar att samla på grejer, över hela rummet?". Om jag får tid imorgon ska jag verkligen städa. KOM IHÅG! Hur jag nu skulle kunna glömma men aa x)



Dessa tanterna var det jag tänkte på - Rent Hus heter serien!


Helsjukt



Jag saknar redan min älskling, trotts att vi ju faktiskt sågs igår. DET är helsjukt!


Helgen

I lördags åkte jag och pojkvännen samt resten av familjen till landet. Det var så mysigt! Jag tror vi alla behövde vila upp oss och det gjorde vi verkligen :) Vi åt gott och sov gott helt enkelt!





I Love You <3


Såhär ser jag ut när jag serverar kaffe på tågen!


Lite suddig och man ser tyvärr inte hela men detta var den bästa som jag hade :o
På mig har jag: Skjorta, väst, kavaj, scarf, kjol och bälte där man har "kassan".



Närbild här då va :)

Jag vill jobba på tåget igen snaaart!!


I made it



Grym låt! :) Om den ovan laggar - som den gjorde på min dator - så funkar den nedan nog bättre, men då får man ju tyvärr inte se videon...


Jobb, jobb, jobb...

Go kväll!
Idag vaknade jag och kände mig så himla depp! Ingen skön känsla att vakna till. Kändes typ som om någonting gick fel så skulle jag brista ut i storgråt direkt. Men jag överlevde hela morgonen utan mindsta misstag och utan tårar och hysteriskt utbrott.
Jag lunkade i stället iväg till jobbet (jobbade 11.30-20.00). Träffade en klasskamrat från 9:an på tåget, kul! :D
Sen när jag var påväg sista biten till jobbet - den biten man måste gå - träffade jag Sara :) Gillar det faktum att vi båda åkt från Lerum (fast två olika stationer) på samma tåg för att jobba samma tid och ingen av oss hade någon aning om det ^^ Var en kul överraskning som piggade upp mig!
Sen då jobb fram till 20. Mina knän värker och känns svullna, men money is money! Vill man ha så får man lida lite! :P
Ska jobba samma pass imon och ett ganska kort pass på fredag. Sedan är jag ledig en HEL DAG och sedan börjar det om med jobb på söndag igen. Kul liv? Men jag vill ha pengar!! Har spenderat alldeles för mycket på oviktiga saker på senaste... Och så har man ju kommit på att man vill flytta hemifrån snarast och vem vet om det blir någonstans i Sverige? Varför inte satsa på Kina direkt liksom?? (ok kanske inte kina, men vem vet?)

Med tanke på jobb så har jag kommit fram till vad jag absolut inte vill jobba som. Telefonförsäljare. Jag ska inte söka några fler sånna jobb. Arbetstiderna är kassa och vem gillar att ta skit? Då menar jag när folk är ohövliga mot en och slänger på luren. När man själv bara försöker göra sitt jobb. NEJ TACK TILL DET.

För övrigt så har arbetsförmedlingen.se blivit min bästa vän nu mera. Vi spenderar mycket tid tillsammans. Är inne varje dag och söker typ oftast minst 1 jobb /dag. Och med tanke på det så fattar jag inte hur folk kan tycka att det är dåligt med jobb i Sverige - Göteborg. Okej det finns inte 1 jobb till varenda skalle, men går man in och kollar så ramlar det in säkert några hundra jobb /dag på arbetsförmedlingen. Och om man inte har något jobb så kan man kanske ta ett telefonförsäljar jobb, för det är ju bättre än inget, och det finns massor! (;

Nu ska jag krypa till kojs, ska ju som sagt jobba imorgon med.

Här skulle det vara en kul bild som jag hade gjort men ikke! Det funkar inte att ladda upp :(

Och just det! Idag (fast det är ju inte idag längre för klockan är över 12..) är det min och Christians 4 månaders dag! :D Grattis till oss! <3

Här skulle det vara en gullig bild på mig och min boy, men näe de funka ju inte det heller. Så ni får en ni redan sett :)


I looove you <3


RSS 2.0