Du får inte



Du får ta den tid du behöver för att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade oss själva, kan få gro


Du får inte andas på min panna och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för all den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre än att du gör allt emot mig snart.


<3


(skulle publicerats 21:a dec..) Igår var världens bästa dag.

Japp. Trotts att jag jobbade igår så var det världens bästa dag. Jag fick sluta tidigare så det kan ju vara en hjälpande faktor ^^ Två timmar tidigare dessutom :)
Sen åt jag en luuugn lunch på jobbet och tog det allmänt lungt. Efter ca 1 h träffade jag pojken och vi åkte ut på lite ärenden. Sedan, äntligen, blev det dags för Liseberg! Det var så nedrigt kallt, men jag hade mycket mycket kläder på mig så jag frös typ inte ändå :P Men det gjorde Christian, så fick köpa en mössa till honom så inte öronen skulle ramla av. Blev en "bad hair day" mössa (;
Vi köpte även brända mandlar - luktar så himla gott och smakar inte lika gott men vi åt ändå. Och så köpte jag fudge - ofc, var typ därför jag ville till Liseberg!
När vi spelat på lite hjul, utan framgång, gått in i nästan alla affärer samt kollat/klappat på djuren blev det dags för mat. Den var inte så god, tex-mex. Typ kallt o äckligt :/ Men efter det tog vi en varm choklad på Evert Taubes caffé och satt där och mös och prata hur länge som helst. Sen gick parkeringen ut så vi va tvugna att dra.


Myyysiga får, klappade ett och råkade då peta det i ögat x) Sen gick den där ifrån = jag fick dåligt samvete!

Pälski hade ingen mössa med sig, så jag köpte en som passade honom bra (;

Nöjd pland renarna med en påse nötter i handen :)


Och just det! Christian vann en chipspåse också, så söt! Har aldrig sett honom så barnsligt glad :D


Lycklig skrutt! <3

Detta var så himla kul! Nog bästa gången på Liseberg ever! Kändes som jag gick runt och skratta mest helatiden. Sen var det så himla skönt på caffét då jag lutade huvudet mot din varma kropp som jag saknat så länge, och bara pratade om sånt som inte är viktigt. <3


MMM!



Jag älskar dig så mycket mitt hjärta <3 // Din Li

Genom allt.



Visst kan vi gå i genom eld? <3





Du och jag genom allt.
<3


ÅÅÅHHH VAD SKÖNT!!

Åhh vad skönt att vara ledig och att vara alldeles ensam hemma, musiken är på hööögsta volym och det är banne mig ingen julmusik (min mamma gör mig vansinnig snart ^^). Synd dock att jag han tacka nej till dagis eftersom jag skulle ha jobbat idag.. Men men, ledighet är skönt det med och det kommer fler dagar då jag kan jobba på dagis (;

Nu ska jag njuta! Och sedan ska jag äta sushi med Alex och Emelie <3 FY VAD MYS!

Snart jul det är kul

Och med tanke på sjukt som jag skrev i det här inlägget, så är jag lite sjuk. Ena sidan av halsen asså.. Kill me. Imorse var huvudet sjukt också men det har blivit bättre nu. Dock är jag varm, men tror inte det är feber - tror bara att jag är varmblodig ^^ Men jag är såå rädd för att jag ska få halsfluss igen.. Vill inte ha det nu innan jul! Dessutom har jag ingen tid för att sätta mig på vårdcentralen/ ringa dit (tar ju lika lång tid vilket som) så att någon ska säga "har du haft feber? Nä då har du ingen halsfluss". Något jävla fel är det ju på min hals så har någon vänlig mäniska lust att hjälpa mig ta reda på vad??

Usch ska inte brusa upp, men sjukvården i Sverige må va gratis men verkligen inte bra. Iaf inte när det gäller "små" problem som inte i halsen. Grejen är ju att när mina mandlar svullnar upp, i detta fallet är det bara den ena, så påverkas hela jag och blir hängig eftersom det gör ont och är ansträngande varje gång jag sväljer.

Nog nog nog om det, men va synd att jag fick ställa in min dejt med Elin och Linda :( Hade varit så mysigt! Men efter jul tjejer :)

Nu ska jag städa mitt rum inför julen så att jag slipper göra det någon annan dag, för det är verkligen så himla tråkigt! Sen kl 19.30 kommer Grinchen - julen är stulen :)




Naaee..

Det känns bara lite lite sjukt. Lite sjukt känns det.
Jag menar... Nae det känns bara sjukt. I min värld då alltså.

TA MIG TILL SOLEN <3



Ta mig till solen och gör mig till kung.
<3

ÅÅÅÅ vad jag behöver D-vitamin!


Just another tuesday

Hej hå.
Idag gick jag upp 6.30 för att vara på dagis kl 7.30. Tyvärr så krånglade bilen lite + att den var heeelt isig så det tog lite längre tid än väntat att komma dit. Men men. Kom fram tillslut iaf ^^

Det var en mycket mysig dag :) Var bara där till kl 13.30, vilket kändes som en väldigt skön tid att sluta med tanke på hur "bra" jag har sovit de senaste nätterna..
Just nu känner jag mig helt död i huvud och hals, hade ont i halsen sedan innan och blev väl inte bättre av att läsa 7st böcker på vilan. Läste bla. flickan med svavelstickorna, och hon dör i slutet barnen såg helt förvånade ut och det var typ enda boken de lyssnade på hela och inte babblade imellan ^^ Imorgon tar jag med en "skräckhistorier" bok- haha :P
Men känner mig som sagt lite "mör" eller vad man ska säga. Var en kille som spydde också :S Så jag hoppas inte att jag får magsjuka.. Det var typ 8 st "fröknar" som var hemma pga magsjuka så.. peppar peppar.

Igår sa jag upp mig på Max. Det känns väldigt skönt, är dags för mig att göra något annat nu.. Får se om det blir plugga, vara aupair eller något helt annat :)

Imorgon ska jag som sagt vara på dagis, från 7.30-14.00 så det blir också en skön dag :)

Ikväll ska jag och Emelie hem till Alexandra för en välbehövd tjejkväll (: Det kommer bli riktigt mysigt! :)

Over and out <3

How did we get so mean?



Förlåt för att jag inte kan vara perfekt i dina ögon.
Du ska veta att jag försöker så gott jag bara kan.


Dagens hiss och diss

Halloj!

Dagens hiss:
Barnen på dagis. Så himla underbara! Var på ett jättemysigt dagis idag :) Lekte mest med 1 och 2 åringarna, de äldre klarade ju sig själva, och in på eftermiddagen sa en fröken "Hon gillar nog dig, hon har aldrig suttit still och lekt med en sak så länge förut". Tihi, blev lite stolt :) Sen när jag skulle gå fick jag hejdå-kramar. Helt klart dagens, om inte veckans hiss!

Dagens diss:
Att jag ska jobba natt. Och egentligen är det inte själva jobbandet jag vill dissa. Men eftersom jag jobbade på dagis från 8-15.30 så gick jag hem, åt lite och sedan la jag mig. Och jag sov i 3 och en halv timma!(!!!!) Hade tänkt sova typ 2 h... Så nu är jag helt "äcklig" - seg och trött och ahh, ni vet själva hur man kan bli.
Så jag dissar att behöva sova mitt på dagen för att man ska jobba på natten (även om det var skönt att sova när jag väl sov ^^)



För övrigt såg jag för första gången på Idol detta året och asså.... Minnah suuuger och Jay.. han är väl bra men så mkt som det har "tjatats" om honom så trodde jag typ han skulle vara megabra och.. det är han inte (;

Pusspuss på er nu ska jag snaart åka till jobbet (Y)

10 saker du inte visste om mig.

1. Jag samlar på flaskor. Japp jag har en hel västa fylld med plastflaskor (endast 50 cl!) som ska pantas någongång tänker jag.. Ett tag hade jag påsar fyllda x) Jag tänker att ju fler jag samlar på mig destor mer pengar tillbaka får jag, och det är ju roligare att få 20 kr en gång än 1 kr 20 olika ggr.

2. Jag är rädd för att dem jag älskar ska sluta älska mig. Och nu menar jag egentligen kanske mest att jag är rädd att min pojkvän ska sluta älska mig, för min familj "måste" ju älska mig. Men aa.. jag är livrädd för att bli lämnad helt enkelt.

3. Jag stör mig grooovt när någon sätter sig brevid mig på bussen/tåget, så att man måste flytta väskan, men har inget problem med att göra det själv.

4. Jag tycker inte om när "främlingar" tar på mig. Främlingar räknas till sånna personer man nyss träffat eller som man har en speciell relation till men inte är "kompisar", tex. att man arbetar ihop. Att klappa mig på armen bara för att jag säger något kul, eller dunka mig i ryggen känns bara fel. Vill jag så fine, men på jobbet? Nae tyvärr vi känner varandra inte tillräckligt bra ^^

5. Jag är rädd för fåglar. Megarädd verkligen. Och det har blivit värre och värre. Nu kan man nog egenligen säga att jag har en fobi för fåglar. Die burds die.

6. Jag vill resa utomlands. Fast detta visste ni nog redan (; Men just nu jobbar jag och står i för att jag sedan ska kunna resa upp nästan alla pengar!

7. Så fort jag blir kär i någon spelas vårat bröllop och hela vår framtid upp under mina ögonlock. Det kan låta töntigt, men för mig är det viktigt att den jag är kär i /blir tsm med är någon jag ska kunna tänka mig att leva med resten av mitt liv. Åh vad jag är typiskt flick-aktig!

8. Jag har ett stort födelsemärke på ryggen, det har suttit där hela mitt liv och så länge det inte är "farligt" kommer det att få sitta kvar. För att vara ärlig så gillar jag det. Är även kul att se folks reaktion när de ser det, och sedan höra hur de liksom upplyser mig om att jag har en jättestor fläck på ryggen - vaaa har jag?? Döpte även min första kanin till "Fläcken" för han hade en jättestor fläck på ryggen - och det hade ju jag med!

9. Jag har aldrig brutit något och aldrig opererats och så vill jag hålla det! När jag var mindre bestämde jag mig för att aldrig bryta något och aldrig opereras så länge det gick. Jag fattade ju själv att det inte var något som jag kunde påverka egentligen, snubblar man så snubblar man liksom. Men jag har ju inte skadat mig hittils så... Med bara viljan kan man komma långt.

10. Jag har sett varje avsnitt av julkalendern detta året. Klockan 7.15 sitter jag med täcket om mig i soffan tsm med mina små syskon och kollar på "Hotell gyllene knorren". Det är mysigt och den är riktigt riktigt bra.

Mega stor bild på bara mig :)


Christian, jag blir så dum av dig <3



Men vad spelar det för roll? Att jag blir så dum av dig? Det är ju kärlek. 100% äkta kärlek från hela mitt hjärta. Du gör mig ju lycklig. Lyckligare än jag någonsin skulle kunna bli om jag följde någon av mina drömmar. Och sanningen att säga. Du är min dröm.

"När allt är miserabelt flyger en ensam drake
Högt över koppartaken, mellanmjölk och handeldvapen
Du är inte en i mängden men jag är en utav dom
få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden
Du måste tro motivet har aldrig matchat ramen
Jag vill se alla sidor, TV:n visar en utav dom
Livet är fult du är fager
Vaken om natten och drömmer på dagen"

Jag älskar dig <3 Säg bara till när var hur. <3

Återhämtning - vad är det?

Halloj! Som fågelturken skulle ha sagt.
Så var även denna helgen slut. Synd. Det går så nedrigt fort!
Nu sitter jag hemma och fryser för ovanlighetens skulle (skämt) F&F är här, men jag är lite osocial. Och det får jag för jag har nämligen jobbat natt inatt.

Kan ju ta helgen från början som jag brukar (;

Fredag: Fika med Alex och Emelie och sedan hemmakväll med myse <3

Lördag: Myse och jag (och några till) hjälpte mormor att flytta :) Det var väldigt mysigt och nya lägenheten blev superfin! Sedan åkte vi åt skilda håll jag och pojken. Jag skulle hem o vila för att sedan jobba natt. Jobbade 23-06 och det var det jävligaste på länge.
Kom typ inte mkt folk alls pga vädret - det RÅ snöade. - så tiden gick megaslow, tråkigt. När klockan ÄNTLIGEN blev 6 började jag traska mot bilen, okej då njöt jag trotts att både fötter, rygg och ögon värkte för fy vad vackert det var! "hej mitt vinterland på det" Snön låg liksom helt orörd och aa.. jag önskade att jag hade med min kamera men det hade jag ju inte :( Men min "glädje" varade inte så länge.. När jag satte mig i bilen och skulle starta den så startade den inte, och detta var alltså vår nya bil. Jag provade allt dvs. starta igen, och igen och igen. Starta på 1:an, starta på friläge, starta på backen t.o.m att försöka putta igång bilen - ja själv xD Det funkade inte. Så fick ringa hem o väcka alla kl 6.30. Tricket va att man skulle gasa, full gas, när man startade den - wierd..
Åkte hem mkt långsamt pga snön. Var livrädd hela vägen. Kom hem vid 7 o stupade i säng.
Och kl 12 reste jag mig och gick upp igen, för att shoppa med myse. Återhämtning vad är det? Jag kände mig pigg så varför slösa bort dagen??
Vi (pojken) shoppade på Allum :)
Nu är jag dock död. väldigt död/trött. Men. kl 21 kmr Evan den allsmäktige och den vill jag se! :)

Men visst är det väl bra ändå? Man jobbar hela natten, sover till 12 som man typ brukar och så e man vaken hela dagen :) Lite(HAHA) trött på kvällen då men det ska man ju vara (; Snacka om att fånga dagen!

Det får bli dagens visdomsord.
Myse I love you <3

// Li

Jag nu:



Åååå SOMMAR! <3 Vad jag längtar efter dig! Vi är btw sötast, och jag är så glad att du är min Myse <3



Det kommer aldrig bli något.



Kommer aldrig komma dit. Kommer aldrig ligga på stranden och bli brun. Kommer aldrig gå på marknaden. Kommer aldrig att beskåda byggnaderna. Kommer aldrig köpa billiga men ack så tuffa tunisiska saker. Kommer aldrig äta maten. Kommer aldrig rida på en kamel...
Lika bra att ge upp. Vad hjälper det att tjata? Jag kommer ju ändå aldrig att komma dit... :(
Nu ger jag upp. På riktigt.


Gosse kom till mig!



Oh darling I wish you were here <3


Klump.



Får sådan klump i magen av denna låten. Filmen är så sorglig och så bra. Låten är egentligen bara bra, men vill ändå bara lipa som en unge när jag hör den.
Vissa saker berör alltså... <3

RSS 2.0