Ingen kan älska som vi




För jag ÄLSKAR DEN!!!



Vad gjorde DU medans jag

  • Tvättat
  • Jobbade 10-18
  • Löste 4:e världskriget
  • Städadepå jobbet
  • Solade
  • Hängde upp tvätt o satte på en maskin till
  • Diskade
  • Lagade middag - som btw blev AS GOD o inte alls särskilt bränd :) Köttbiffar in my heart!
  • Tömde diskmaskinen och fyllde den på nytt


    Produktiv dag idag? Jaaaooooo!! :D Behöver du hjälp hemma? Då är det bara att ringa Linnéa Hemmafru AB :)



Fyndig rubrik

Idag tänkte jag vara duktig! Tänkte dra ut o springa - vädret var perfekt! Så bytte om till träningskläder. Märkte dock att iPoden inte va laddad o man kan inte springa utan musik, så tänkte att jag får vänta till den laddat en stund.
Råkade då välta mitt älskade älskade Orrefors vinglas jag fått av F&F, och det gick i kras. Så nu e de bara 3 kvar :(

Sen ringde mamma.
- Hej ska du med till Lindex?
- Öhh.... Ska bara byta om.

Kan ju springa en annan dag xD Shoppingsuget tog över so to say. Haha! Hittade iaf ett par najsiga jeansshorts! :)

Idag har jag dessutom hunnit med att vara på dagis, vi var på utflykt - jättekul! :D Har även kommit underfund med att dagisbarn lätt skulle kunna ha ihjäl varandra när de blir arga om man inte hade gått emellan... Tur att man blir smartare o mer förnuftigare ju äldre man blir. Eller...? ^^
De är underbara iaf! Men man måste hålla vakt på dom :)
Imon blir en riktig heldag med mina änglar igen! <3

PUSS!


Världens bästa påsk! <3

Detta har helt klart varit den bästa påsken i mitt liv<3 . Eller vaddå påsk? Har knappt känts som att det har varit påsk utan mer en lång skön helg :)

Torsdag: Inget jobb! :O Så det blev stranden med Maddis o Alex, mycket mysigt! Sedan på kvällen skulle det blivit filmkväll men det blev mer tv-kväll :)

Långfredagen: Grillkväll at Fridas steak house! Mumms så gott och så fruktansvärt kul vi hade! Galet! Barcelona kommer helt klart att rocka med de två sköna brudarna, Elin o Frida! :) Sedan drog vi ut, och efter mycket om och men blev det till excet! WE LOVE EXCET! <3

Påskafton: Åkte hem till la familia där påskharen hade varit, fick ägg mumms! Påsklunch hos Farmor o Farfar med en del av den sköna släkten, var jättetrevligt och mysigt :) Middagen bestod av grillat - goooott! Man måste faktiskt inte äta påskbord på påskafton.

Söndag: Brännö och lillkusinen! Var där hela dagen, myste med Ludde och klappade lammen :) Åt asgod mat och stekte i solen. Fy så gott!

Röd-måndag: Idag! Ledig och har väl inga direkta planer, sola sola sola och kanske dra in för en liten shopping på eftermiddagen :) Får se vart benen bär :)


Buhuu undrar vad som händer för jag får inte upp några bilder :( Försöker en annan gång nu ska här steekas!

Från och med NU.

Från och med idag gäller det. Verkligen gäller. Från och med idag börjar mitt nya liv. Mitt nya liv utan socker. OOII! Detta kommer bli en sådan utmaning! Men jag ska klara det.
Inget godis, inget bakverk, ingen läsk, inget "undantag" och inget fusk.
Från och med nu är det nyttig mat samt rikligt med träning som gäller! Och inga protester nu mot att jag inte behöver det. För jag behöver det. Och framför allt behöver jag bevisa för mig själv att när jag väl bestämt mig för något så KAN jag hålla det om jag bara vill.

Beach 2011, här kommer jag! :)



Så nog om det. Måste bara säga vilket väder vi har!! Underbart! :D

En lång lång tid.

Man får bara ett liv. Ett litet pytte liv. Och det lilla livet man får går SÅ himla fort. Alldeles för fort!
Finns inte tid för misstag. Finns inte tid för väntan. Finns inte tid för tid. Det är bara att köra. Och tuta.





Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra
Nåt säger mig att du blir borta
En lång lång tid



Promenad genom stan



:)


Världens bästa helg i Oslo!

  • Timmarna på bussen dit var kul, jag tjötade på med Erik som fan :D Vi var liiite rädda för tullen som skulle komma o genomsöka bussen med hundar, som Amanda hade skrämt upp oss med. Detta inträffade dock aldrig.
  • Härligt välkomnande när vi kom fram :) Handlade lite mat och släpade sedan min flera ton tunga väska högst upp i huset. Det tog lite tid men det gick!
  • Lunch på världens bästa balkong <3 SOOOOL!
  • Förkrök hemma @ Amandas place med massa goa folk! Blev dock ingen utgång efter det som tänkt, jag var för trött så jag och Amanda körde någon timmes "tjej kväll" ist.
  • Dag nr 2 blev det promenix i Oslo, vädret var lika grymt! Träffade Norska Erik som visade oss runt litegrann :)
  • Hem till Amanda igen då hon slutat jobbet, hennes vän kom med grymt goda sallader! Åts på balkongen ofccc!
  • Förkrök igen, denna gången skulle vi ut! Samma goa folk kom förbi igen. Ett otrevligt mail pajade dock partystämningen så jag, Amanda, Erik och Henrik hamnade på den älskade balkongen resten av kvällen - de va myyyys!
  • TACK ALLA FÖR EN UNDER-DUNDER-BAR HELG! SPECIELLT TACK TILL AMANDA OCH HENNES ROOMIES FÖR ATT VI FICK KOMMA :D <3




  • I LOVE LOVE LOVE YOU! <3



Klippen hör till kvällarna och jag kommer alltid drömma mig tillbaka till Oslo när jag hör dessa :)


Ögonen svider och hjärtat bränns.




Those were the days

Idag blev det inget jobb. De ringde inte ens! Lite förvånande faktiskt. Det var ändå måndag.
Men mig gjorde det inget, jag sov till 10 - välbehövligt! Sedan blev det frulle framför efter 10 med Malou. Älskar det programmet så var ju tvungen att kolla klart på hela. Det slutar 11.50...... Påminnde mig så mycket om tiden för typ ett halvår sedan, då jag gick upp 10, kollade på malou, animal planet, top model, rent hus, och greys. Allt för att dagen skulle gå och klockan skulle bli 14.00. Gud vad skönt det var ändå! Saknar den tiden lite. Visst hade jag andra arbetstider och inte lika mkt arbete som nu vilket gjorde att jag hade mindre pengar men.. ack så skönt det är att ligga o slappa framför tv:n då och då :)

Resten av dagen gick åt till just det - att slappa, gick lite ärenden samt solade. Åh så underbart skönt det är! Blev verkligen besviken denna gången när soltiden var slut. Tiden gick för fort! Kände för att köra en omgång till men... näe.. Min hud måste vila lite också.

Efter solningen tog jag hand lite om tvätten - jag skulle bli en perfekt hemmafru! Om man bortser från att jag inte kan laga mat så himla bra.. ^^

Sedan va de middag och såklart "En unge i minuten" på 4:an - tradition nu för tiden ^^ När det var klart bokade jag äntligen biljetterna till Oslo och kusin Amanda! Åker på fredag, denna fredagen! Alltså om bara några ynka dagar! :D Fy vad härligt det ska bli! :D Som en liten minisemester med min underbaring!
Behöver jag säga att jag längtar till fredag? ^^ Ska börja packa imon!




Det kommer bli så himla greit! :D

Puss// Nöjd och glad Li <3


Världens finaste kusin <3

Fredag: Först dagis som vanligt. Sedan blev det snabbt hem och ännu snabbare till Maddis! Där hade hon fixat världens godaste mat :D Asså jag hade kunnat äta ihjäl mig om jag hade velat ^^ Grillat! Med massa goda såser till! MMM! Sedan kom efterrätten och den var om möjligt ännu godare! HYLLNING TILL MADDIS! Och grattis i förskott :D Var även väldigt trevliga tjejer som var där, så sällskapet var också top notch!

Lördag: Upp 7.00 och sedan var det högskoleprovet for the win! Tyckte dock att det var äckligt svårt denna gången :/ Well well. Efter att ha spenderat hela dagen i skolan skulle jag köra mamma o pappa till ett 50-årskalas (som visade sig vara ett bröllop också!) på Stora Holm. Körde sedan race hem med radion på högsta volym för att inte tankarna skulle slingra iväg. Det lyckades :)
Sedan blev det pizza,godis, film och mys hemma :) Ibland är livet bra!
Kan tillägga att mitt resultat på högskoleprovet antagligen blev århundradets sämsta. Men men. Jag gjorde det iaf.

Söndag: Stora dagen!!! Lill kusin Ludvig skulle komma på besök! Åhhh så fin han var! Världens sötaste kusin! Och han är min kusin! :D Han var så snäll, sov helatiden trotts att vi andra pratade och skrattade. Och trotts att han skickades runt - alla ville ju hålla o klappa på honom :) Han är så otroligt söt! Och så liten! Lilla lilla handen och lilla lilla foten :) Myys att han en liten i familjen igen! Vi kommer ha så kul tillsammans :)
Efter det fin besöket somnade jag och mamma i varsin soffa framför ett jätteintressant program. Sov där typ en timme x) Sen var det ju dags för middag osv och sen började söndagen lida mot sitt slut. Kollade även lite på utbildningar och så. Det lutar mot ekonom. Och antagligen hamnar jag i Linköping iom att jag inte skrev 2,0 på högskoleprovet så jag kommer nog inte in i gbg/lund som jag vill egentligen :P

pussis! // Li


RSS 2.0