utgång. HP. första advent.

Helgen som gick har varit så himla bra!

I fredags var det utgång som stod på menyn. Vi började bara vi tjejer + Ahl med att föra på PC (gosh vi älskar PC!) Det blev mycket dricka och där med många roliga incidenter. Jag kan ju nämna bla när vi gick på toa på killtoan. Haha har aldrig skrattat så mycket tror jag!
Efter ett tag kom killarna och efter ännu ett tag drog vi vidare till Trädgårn. Där fick vi köföreträde eftersom Helga hade fixat VIP lista! Härligt! :) Sedan fortsatte kvällen med dans, dans och dans. Åkte hem till älsklingen vid 2. Hade så himla ont i min häl (jag vet inte vad jag har gjort med den :S) så ville bara hem.



lördagen vaknade jag och älski vid 12.30 -ÅNGEST! Sedan segade vi oss hela dagen typ. Åt frulle vid 2. Dushade vid 15, ah ni fattar ;) Sen åkte vi hem till mig, åt middag och sedan var det dags för Harry Potter! Vi gick på 21-bion och vi var så himla trötta! Men som tur var va filmen så bra att vi lyckades hålla oss vakna. Många tycker att denna filmen är dålig, men jag tycker hela filmen var grym! Slutet var dock dåligt och det gjorde väl att man typ gick från salongen med en irriterande känsla, men som sagt är det ju en 1:a film, så det kommer ju en uppföljare (; Men summan av kardemumman: I LIKED IT :)



söndagen vaknade vi av att klockan ringde. Vid 9.30 drog vi oss upp ur sängen. Varför så tidigt undrar ni då? Jo för att vi skulle till kyrkan! :) En tradition i min familj, att man alltid går till kyrkan på 1:a advent. Jag tycker det är msyigt och får inte rätta stämningen utan att ha sjungit de där julpsalmerna först! Efter kyrkan begav vi oss hemmåt och då var det dags att börja baka! Pepparkakor och lussekatter. Julmusiken var på högsta volym och vi bakade hela dagen. Så mysigt! Och älskling var så duktig som orkade med hela dagen <3








För idag har Catharina namnsdag! :D

Wihoo idag är det min namnsdag :) Linnéa Catharina :) Och så är det ju mammas också :) Hon firades med en söt "jul-blomma", sånna blommor som lunkar asgott.. kommer inte ihåg vad dom heter men aja :)
Idag har jag varit på dagis och lekt med barn de va kul! Var väääldigt mkt "kan du hjälpa mej?" "Kan du knäppa?" "kan du dra över?" "Har du någon mamma?" "Vet du vad jag heter?" "gissa!" osv osv. Men de är härliga de små liven :)
Imon blir det dagis även då, men en annan förskola denna gången. Blir spännande! Tycker dock det är svårt med alla namnen... Lärde mig inte så himla många idag (alla barn ser ju typ likadana ut! ^^) och de lyssnar liksom inte när man säger "du" till dom ^^

Men det blir spännande imon, och kul :) Sååå mkt bättre än att dra hemma en hel dag!
Sen är det ju utgång efter det också :DD

//Li

Så kan de gå när inte haspen är på

Halloj!
Idag umgicks jag med mina kära vänner Alexandra och Emelie. Det var så himla skönt att sitta på caffét och bara babbla i några timmar. Behövde det verkligen! Tack tjejer <3

Igår var jag och tränade, för andra gången denna veckan, kan säga att träningsvärk är bara förnamnet idag. Har. Så. Himla. Ont. Eller aa ont, men aa ni vet :P Men det var kul och jag känner mig så duktig :)

Har dock inte varit lika duktig och masat mig iväg till skolorna ännu men... Det kommer det kommer!

Har i övrigt sådan himla ångest (eller var det nu är) över mitt liv. Vill verkligen så himla mycket på så kort tid. Ligger och får panik innan jag ska sova, vilket resulterar i att jag inte kan sova och somnar väldigt sent.
Dels är det väl också att jag inte jobbar något denna veckan, och typ 2 dagar nästa.. Det gör ju liksom att jag inte får in några pengar och.. jag vill verkligen ha pengar! ^^ För utan pengar kan jag inte göra allt jag vill. Och så rullar karusellen igång och så ligger jag där och stressar upp mig och kommer typ fram till att om jag ska hinna med allt och dessutom ha råd med det och sedan ha råd att skaffa lägenhet och utbilda mig så kommer jag vara typ 40 när jag är klar och så gammal vill jag inte vara.

Okej NOG. Nog om det. Men det är det jag har ångest över i alla fall. Går väl över när jag får jobbat lite. kanske.

Ikväll var jag hemma hos bejbin <3 Det behövdes. Jag har saknat honom och jag behövde tänka på något annat ett tag. Det var mys, vi kollade på Maria Vern - gryyyyym!

På fredag blir det utgång - som jag längtar!!! :D Ska bli så kul! :D

PUSSIS


MMMMMM! GOTT!


Ashole monday

Måndag. Alltid lika hemsk fastän att man är ledig :P

Idag sov jag förlänge. Sedan segade jag mig förlänge. Sedan gick jag ner till centrum och sökte lite jobb, är desperat här! Någon som vill anställa mig?? :)

Klarar inte av att gå hemma en hel vecka. Framför allt när jag inte har några planer på hela den veckan och när jag vet att nästa vecka kanske ser likadan ut... Jaja.. hoppas på det bästa!

Imon ska jag gå runt och presentera mig på skolor och dagis. Och sen ska jag hoppas på att de behöver mig på direkten :)

Nu blir det snart träning. Funderar på att gå på ett tidigare pass... Har ju absolut ingenting att göra här! Orkar inte vänta ^^ Får se hur jag gör...

På fredag är det utgång med tjejorna i alla fall :D Det blir himla najs! Längtar som faen! Vill ta på mig mina high heels och dansa järnet! WOP WOP!

// Li


Min underbara helg <3

Helgen var under dunder bar!<3 I fredags åkte vi då ut till landet. Först svängde vi av vid Göksäter aka "Kocko" och jag shoppade lite julkappar. Var dock väldigt utplockat så fanns inte alls så mkt bra saker som jag hade tänkt... Synd, men det var nog inte Christian ledsen för i alla fall ^^ Han "tyckte inte att det var en sån rolig affär", erkände han senare till sin mamma ^^ Gulle!

Så åkte vi vidare till huset, det var sveeenkallt så vi vred på alla element på max och började laga mat. Det blev kyckling, klyftpotatis, sallad och jenensen böfhaus sås. MUMMAA! Då när vi lagade mat blev det iaf lite varmt i köket, så man kunde ta av sig jackorna.
Sen la vi oss i sängen med täckena på och kollade på film - Heartbreak kid eller nått sånt hette den. Efter det kom jag på att vi kunde ta in kupévärmaren som man har i bilen och sätta i sovrummet så att det blev lite varmare. Det gjorde vi, och det funkade superbra :)

Dagen efter låg vi i sängen till 13.30. Sov nog till 11 och så gick jag upp o fixade frukost på sängen :) Sedan låg vi där o latade oss och lyssnade på Bohusläns radiokanal - väärldens bonnigaste dialekt x) Vid 13.30 tiden bestämde vi oss för att kolla på film - i sängen.
Vi hade velat gå en promenad eller ta en powerwalk, men i och med all snö så var vi inte så taggade. C hade heller inga vinterskor med sig så...

Efter filmen bestämde vi oss för att börja dra hemåt innan vi fick liggsår, så vi dushade och lagade äggröra och bacon (Christian lagade och jag diskade, Älskling du var en FENA på att laga äggröra och bacon! Mega gott!) och började plocka ihop oss. Vid 18.30 tiden åkte vi hemåt och kom hem till Christian kl 19.30 :)

Dagen efter åkte vi först hem till mig för att lämna bilen och sedan in till stan för att kolla på julklappar till mig. Vi hängde mest i smyckesaffärerna ^^ Sedan åkte vi till Lerum igen, käkade thai/sushi på Mikado och hyrde en film som var riktigt bra och läskig!

Sedan vid 20-tiden skjutsade jag älsklingen in till centralen där han tog bussen hem.

Det var en sån himla underbar helg och vi har haft det så skönt. Bara vi två <3
Jag älskar dig Christian, du är bäst <3


IMONIMONIMON! :D

Åhh imon smäller det! Eller nä det gör det förhoppningsvis inte, men imon är det den efterlängtade fredagen!
Och här snackar vi fredagsmys på hög nivå :) Jag och pojken ska nämligen ta en trip ut till landet och sova där 1 eller 2 nätter :) Det kommer vara råkallt till en början men jag har med ljus, mjukisbrallan och så ska vi ju laga mat så jag tror att vi ska få upp värmen!
Innan det ska vi åka till "göksäter" aka kocko och shoppa lite julklappar, så vi lär ju vara lite varma efter det också. Jag hoppas på att få tag i en hel del julklappar, känns inte som att jag har vare sig tid eller är tillräckligt "in the moode" för att ge mig ut på stan och leta julklappar till folk riktigt ännu.. På "kocko" har jag ju allti under samma sak i samma affär och jag vet redan en hel del som ska inhandlas - toppen!

Jag längar verkligen till imorgon! Då är han min och endast min och vi kan bara ägna oss åt varandra. Att det dessutom är på landet gör inget, där finns varken internet eller 1000 tv kanaler som lockar (fast damit vi har ju iPhones med internet uppkoppling 24/7....) då blir det mer tid till mysiga saker som att laga mat tsm och gå promenader :) och så ska vi sova, ojojoj vad vi ska sova läääänge och äta mega god mat :) Åh jag längtar asså! Ser det som en minisemester ^^

Idag var jag uppe klockan 5, för skulle jobba kl 6. Jobbade till 16 (det var en mycket händelserik dag!) och skulle sedan ta bilen hem så var hemma vid 17 (inte klokt vad mkt kö!). Käkade middag, kollade på förkväll tsm med mormor och sedan åkte hon hem och då DONK somnade jag i soffan och sov där till Robinson började. Så från kl 18 typ till kl 22 spenderade jag i soffan - vaken/sovande/vaken. Men det är mys och så får det vara ibland :)

Nu ska jag tagga inför imon och packa lite till, sen ska jag läsa min bok - så himla bra! Sophie Kinsella "Flickan från tjugotalet" rekomenderar starkt!

Pussipuss

P.S Min och pojkens familjemiddag som vi hade i helgen gick superbra :) (skrev att jag skulle berätta hur den gick så nu gör jag det (;)



Jag och Christian (tihi) <3 Synd dock att vi inte har någon braskamin... Vi får väl tända extra mkt ljus (;

Det är inte lätt att vara pepp när man är depp

Idag vaknade jag och kände mig deppig. Trotts att solen sken in genom fönstret och skvallrade om att det här blir en solig dag så kan jag ju själv räkna ut att japp det blir en solig dag med ca 10 minus.
Jag vill inte vara här jag vill inte vara här jag vill inte vara här!

Jag hatar inte Sverige på något sätt. Det är ett jättebra land att bo i. Men nu har jag tröttnat lite. Jag behöver komma bort ett tag och sedan komma tillbaka och börja uppskatta landet igen. För det gör jag inte nu. Det är samma visa varje år och varje dag. Det är ingen spänning i mitt liv. Och det är något jag måste ha, det är min livsglädje. Jag vill att varje dag ska vara spännande och annorlunda.

Det värsta är att även om jag tänker "ja men jag åker någonstans själv då!" så vet jag att jag inte har råd. Jag har skött min ekonomi så dåligt på senaste. Jag har slösat och slösat, och jag vet inte ens på vad. Så nu måste jag bli ekonomiska/snåla Linnéa om jag ska ha råd att åka till New York och Tunisien och allt som är planerat.. Fast det är ju roliga saker att spara till, men gud vilken ångest jag får när jag tänker på att det kunde varit större siffror på mitt bankkonto än vad det är...

Nu vill jag bara krypa upp i din varma famn och andas in din goda lukt och pilla dig i håret. Och du ska pussa mig på huvudet och klappa mig på ryggen. Åhh vad jag längtar efter dig <3 Snart snart så ses vi. <3

// Li


Jobb och Kunskap & framtidsmässa

Jag jooooooooobbar denna veckan. Är så trött, men det är ändå värt. Jag ska spara alla pengar jag kan. Nu ska jag bli rik. Supermega rik så jag kan spenderna nästan vartenda öre i New York till våren :) (nej datum mm är ikke bestämt men vi ska SÅ dit och då ska jag shoppa!!)

Jag har inte varit särkilt bra alls på att spara pengar. Inte alls bra. Har ändå liksom tjänat ett antal tusen i månaden sedan i sommras och... jag har typ shoppat upp nästan allt :/ Usch! Jag är precis som Becky Bloomwod i shoppaholic böckerna! Och det är inte bra! Så nu har jag lagt upp en budget, och skriver upp allt jag köper. Så att jag får det svart på vitt. Måste spara pengar!

Så därför jobbar jag en hel del nu då så att jag ska få en fet lön så att det inte ska vara lika svårt att spara :P Denna vecka jobbar jag alla dagar utan mån och lör. Men det känns bra, palla sitta hemma och dega! Det klarar jag inte av!

Idag iaf, så jobbade jag då, vi typ flummade mest och sen kom cp mkt folk o då va de inte lika kul ^^ Sen efter det köpte jag med mig lunch o träffade upp pojken :) Vi gick på kunskap och framtidsmässan! Den var riktigt givande! Var där förra året, men då hade jag ju ingen aning om vad jag ville bli eller någonting. Det vet jag väl iofs inte nu heller, men jag visste vad jag ska ställa för frågor och tyyyp vad jag är intresserad av att bli :)
Så det var givande, kul och mysigt att strosa runt där med älsklingen :)



Sedan åkte vi hem till mig o käkade faligkorv tsss ^^

Imon blir det jobb 16-24. Innan det ska jag köpa min första julklapp och prova dunjacka :) Och efter ska jag sova hos päälskii <3 Sen är det äntligen lördag och då väntar familjemiddag! Min och älsklingens familj ska äntligen träffas! Spännande! :D

So long! // Li


En sådan vill jag mysa i till den kallaste vintern på 100 år! (eller var det 1000?)


Seg som sirap

Idag är jag seg som sirap.
Men kanske med all rätt? Helgen var ju inte precis lugn...

I fredags hade jag tjejmiddag. Det var übermysigt! Vi käkade tacos, snackade, åt massvis med snacks och kollade på Satc filmen 2 - yes jag fick tag i den :) Superkul och supermysigt! När det blev kväll/natt och alla gick hem åkte jag och hämtade pojken som varit på en fest, han sov hos mig.

På lördagen var det "upp med tuppen" då både jag och pojken skulle in till stan och shoppa. Jag med Amanda och han med sin familj. Så vi var inne i stan redan vid 12 tiden! Jag hittade en snygg svart topp som jag kan ha till vardags - TOPPen Haha xD och sen lite annat också, men de va mest impuls köp så vet inte om jag ska behålla det... Vi var nog i alla fall i stan i ca 4-5 timmar. Hann såklart med lite sushi på det då också ^^
Sedan bar det hemmåt och det var då dags för kalkonmiddag med mamma-släkten och Christian :) Mycket trevligt och gott! Efter det åkte jag och pojken hem till honom och sov där.

På söndagen var det upp med tuppen igen! Jag skulle nämligen jobba mellan 12-20.
Så när jag kom hem igår var jag redigt trött, och hade dessutom huvudvärk.

Därav är jag trött och seg idag. Men har iaf hunnit med att powerwalka, även om det var j**vligt jobbigt. Men jag är nöjd :) Nu ska jag snart in till stan och kolla när älskli cyklar, ska ta lite kort på dom också :) Blir kul :)

Bye bye blåbärspaj! <3

Jävlar i min löööda va rolig!



Hahaha xD Jag vet att det är hemskt och allt, men guuud vad jag skrattar! xD Skön kille iaf ^^

 


Only girl...



Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world...


Magneter sånna maneter

Jag tror att människor är som magneter. Du och jag var vända åt samma håll och drogs till varandra. Och du vet. När magneterna väl har fastnat mot varandra så är det himla svårt att få isär dom (;
<3



Jag älskar dig av hela mitt hjärta och lite till.
Din för evigt // Linnéa


Long time no seen

Åhåå så trött jag var idag när jag vaknade! Ville verkligen inte gå upp, men man kan ju inte ligga i sängen hela dagen (;

Igår var en toppendag! Hade lite "återförening" med en del av klassen, och vi åt som sagt sushi/thai på Mikado. Det var Madde, Hanna, Helena, Alex och jag totalt :) Kul att vi blev fler denna gången än förra ^^ Det var supermysigt och trevligt att träffa alla, något vi verkligen måste fortsätta med! Vill inte tappa kontakten med er goa tjejer <3

Sedan blev jag upphämtad av pojken i och med att det regnade så fruktansvärt mycket :( vi drog hem till mig och hade en mysig slapp dag. Hade tänkt gå en promenad men regnet gav sig ju aldrig... Vi led väl dock inte jättemycket av det, var rätt skönt att bara vara inne och slappa :)

När pojken hade åkt hem powerwalkade jag, mamma och lillebror, man trodde man skulle ha lika mkt energi och orka gå lika fort som i måndags men jag kände riktigt hur det sög i musklerna efter bara en liten stund.. Ska ut och gå idag med minnsan!

Idag har jag hittills bara tagit det lungt, skönt men lite tråkigt :P Men ska snart åka in till stan för att möta upp Patrik och ta en fika! Var så sjuuukt längesedan vi träffades och det ska bli så kul :D Ser verkligen fram emot allt han kommer ha att berätta :)




Snygging bilder på me and my friend :)


Innan det ska jag försöka få tag i Sex and the city 2 filmen som släpps idag!! :D Vaad jag har längtat efter den säger jag bara :)

Det var allt för nu! Pussipuss


Måndag - Bio, brinnande bilar och powerwalk

Dagen började med ett sms från älskling kl 06.20, men de va okej för han skrev så sött :) Är ju våran halvårs dag idag :) <3 Sedan fortsatte morgonen med frulle enligt GI, gick bra :)
Gjorde i ordning mig och sedan var det dags för bio-time med lillebror! Det var supermys, och filmen "Dumma mej" i 3D var superbra! Så vi var helnöjda och super kissinödiga när filmen tog slut (drack för mkt dricka... gör alltid det felet och då kan man liksom inte njuta av filmen på samma sätt för man är så j*vla kissinödig och det är det enda man tänker på!).
Åkte hem med mamma och pappa efter en kort visit på mammas jobb.

Idag var det jag som fått i uppdrag att laga middag. Fetaostfyllda köttfärsbiffar skulle det bli, men innan det var jag tvungen att åka och handla just fetaost. Tog med mig syrran och vad hittade vi påvägen? Jo en brinnande bil :O Stog och kollade på den och hörde hur rutorna krashades. Tillslut kom brandbilen och släckte bilen. Det var faktiskt, och ja jag skämms lite när jag säger det, fräckt att se. Och lärorikt, för det gick så himla fort! När vi såg den så rök det bara jättemycket från den och sekunden efter så brann bokstavligt talat hela bilen :/ Läskigt!

Efter den lilla upplevelsen så handlade vi och sedan hem och laga mat, den blev goood :) Sedan tog jag, syrran och mammi en powerwalk på ca 1h, med stavar och allt! Det var superskönt och är något vi ska fortsätta med resten av kvällarna :) Var även mysigt att kunna ha "tjejsnack" utan att någon bror eller pappa la sig i helatiden ^^ Fast aa.. ibland var man ju typ för anfodd för att snacka ^^

Imon blir det thai och sushi med några klasskompisar - de blir myys! Får se hur det går med GI:n då... är så svag för de små sushi-rullarna... ^^


I really miss you



Vet att denna var med för inte längesedan i bloggen.
Men jag älskade den så mycket. Jag älskar den fortfarande.
I miss you really miss you. I really miss you.
<3


Heltidsjobb..

Att söka nya jobb är ett heltidsjobb :/ Sökte 1 jobb nu och det tog mig över en halvtimme... inte ok! Måste alla ha så krångliga hemsidor där man måste registrera varenda liten detalj om sig själv?
Nu måste jag sova för imorgon blir det bio-time! :D

Pussis

RSS 2.0