Efter regn...

Saker och ting blir sällan precis som man tänkt sig. Mitt liv är väl ett prakt exampel på det. 
Jag menar, hade man frågat mig för 10,5,2, eller 1 år sedan så hade jag aldrig trott att jag
1. Fortfarande skulle ha bott hemma
2. Skulle hoppa av utbildningen jag bestämde mig för att plugga
3. Fortfarande skulle jobba - mitt mål är ju att plugga till något
4. Fortfarande inte skulle ha besökt USA, Australien eller Thailand.

Men livet blir inte alltid som man tänkt sig. Eller, mitt liv blev inte alls som jag tänkt mig, och för att vara helt ärlig är jag inte jättenöjd med hur allt ser ut just nu. Men jag får helt enkelt bara finna mig i det och kämpa vidare. För som man säger, efter regn kommer solsken. Tillslut måste ju någon (helst alla) av mina önskningar på vad JAG ska uppnå inom de närmsta åren  gå i uppfyllelse. 

Trotts min tillfälliga, vi kan kalla det missnöjdhet så ångrar jag verkligen ingenting av det jag gjort. Jag gjorde en fantastisk resa i Europa i sommras, och Europa är sjukt dyrt att resa i. Jag började plugga och även om jag aldrig kommer ha nytta av kurserna så har jag lärt mig massor av både flytten och plugget. Jag har fått fina kompisar och jag har gjort något helt annorlunda. 
Och det är jag så himla, himla nöjd med :)

Nu blickar vi frammåt och hoppas att vintern springer förbi så det kan bli våååår!


 
 

Hejdå Helsingborg

Dagen är kommen. Nu flyttar jag från fina Helsingborg till fina Göteborg.
Känslorna under veckan har varit blandade, upp och ner. Jag vill men vill inte. Men det kommer bli bra. Man kan inte gå en utbildning som man inte förstår och knappt bryr sig om att försöka förstå. Det kan bli något annat av mig. Kanske hamnar jag har i skåne igen, kanske blir det någon annanstans?

Jag är dock så himla himla glad för att jag gjorde detta. Vilket äventyr det har varit!! Jag har träffat så många fina människor som jag hoppas att jag alltid kommer ha kontakt med. Jag har också lärt mig så otroligt mycket. Jag kommer sakna mitt liv här i Helsingborg!

Nu blir det Göteborg i några månader, sedan får vi se vart benen bär...
Puss på er alla fina, ni ligger mig så varmt om hjärtat! <3

Årsresumé 2012

 
Tänkte summera det underbara 2012! 

Jag kommer knappt ihåg hur det började? Kanske var det för att jag var så bäng full på ett snöberg i Stöten? Galnaste nyår som man sent kommer glömma kan man säga!


Året rullade på, jag jobbade och pluggade en juridisk grundkurs på distans - sjukt intressant! Lärde mig även en del holländska vid denna tidpunkt..
 


I april hyrde jag en lägenhet i stan i andra hand, detta var det bästa jag gjort vid det tillfället! Älskade att bo där! Hade många fina förfester och middagar. Känslan av att vara "fri" infann sig mer och mer och efter detta började det frenetiska sökandet efter något eget. Valborg firades i samma veva efter ett bad i den berömda poolen (japp det var jag som näckade..)

Maj bestod av planering av den underbara tågluffen som skulle äga rum i juli, jag mailbombade Elin med fina hotell som inte var "alltför dyra" ungefär varje dag denna månad. Många fina(??) hotell bokades även sedan.

Juni, vi köpte tågbiljett och planerade ännu mer. Ryggsäck inhandlades och jag provpackade ca 37 ggr. Nej man behöver inte ha med sig 7 par shorts, man använder inte alla. Midsommar var nog det mest konstiga jag upplevt men ändå kul på ett konstigt sätt! Nästa år spenderar vi dock i Smögen!!
 
 

Juli, ÄNTLIGEN! Vi satte oss på tåget med våra ENORMA väskor och for iväg på vårt äventyr. Tågluffen är seriöst det bästa jag gjort. Fine, man fick svullna fötter, det var jobbigt att bära väskan, men hallå? Vi besökte ca 6 länder på 1 månad!! Vi hade så SJUKT KUL! Och träffade så sjukt härliga människor! Jag hade inte tråkigt en enda sekund! (Elin kanske hade då jag somnade så fort vi satte oss på ett tåg/buss/låg på stranden. Skulle jag välja en resa jag vill göra om så är det helt klart tågluffen.

Augusti, kom hem från luffen helt sprudlande av energi - nej jag sov i typ 3 dagar, konstant. Vaknade och undrade var Elin var.. Tja, man hade vant sig vid att inte vara ensam. Jag hade kommit in på skolan och fått lägenhet i Helsingborg så hela augusti bestod av att jobba, packa samt inhandla möbler, porslin mm. Vet ni hur mycket saker man behöver som man inte visste att man behövde? MYCKET.

I September gick hela feta flyttlasset. Nollning och skola drog igång. Jag trivdes och hade superkul! Träffade mycket nya fina vänner. Jag började hata Grönroos. Jag åkte till sthlm och tittade på FUN, bästa konserten jag sett!!
 
 
Oktober-November bestod av mycket plugg. Mitt hat till Grönroos samt ekonomi stärktes. Vi började läsa mer inriktat på logistik och jag bestämde mig för att detta inte var något för mig. I november var även jag och Elin på en kryssning i Riga! Galen och sjuukt kul! Något jag lätt vill göra om!


December, helt klart och bestämt att jag ska flytta hem i januari. Pluggar som en gnu inför tentan och fattar trott allt nästan ingenting. (det ska bli kul att få tillbaka den!) Bakar även lite lussekatter - det är ju trotts allt jul!
Nyår spenderas i Helsingborg, Malmö och Köpenhamn, jag och min radarvän Elin körde en lien "mini tripp" sådär på slutet av året. Haha, också det en mycket speciell kväll!


Under årets gång hängde jag och mina sköna bönor en HEL del på vårt underbara Excet!

År 2012 var året då flest länder och städer besöktes.
Dock hann jag aldrig uppfylla mina 3 mål:
- Gifta mig
- Bli rik
- Rädda världen
Så jag sparar dem till 2013. Jag hoppas 2013 blir ett minst lika händelserikt år som 2012 var. Nyårslöften är väl inget varken jag eller någon annan brukar hålla, men denna känns ganska simpel:
Följ ditt hjärta.
I år ska jag följa mitt hjärta.
 

RSS 2.0