Resarn.

Ja men då byter jag väl ut Svensk sommar mot Kroatisk-hetta i några dagar :)
Vi hörs när jag har bättrat på brännan!
Puss!


Åh vad jag ska snooooorkla :)



Heartbreak down.




All I wanted from you
Was a night maybe two
You beat me at my own game
Now It’s not okay
I’m the one that’s missing out
All i needed to do
Was get just a taste of you
And now I’m sick all in my head
You poisoned me instead
Trust me, trust me, I think I got heartbreak down

GRATTIS MOLLÖSUND!

Var ska jag börja?

Rhodos var uuuuuunderbart! Vill tillbaka helst i år! Hade sån himla ångest när vi satte oss på planet, ville verkligen inte lämna om och flyga "tillbaka till verkligheten". Vi hade liksom 30 grader och sol varje dag! Vi åt godaste maten och varje kväll var det fest såklart. Grabbarna grus <3 Rhodos, I'll be back! 5 av 5 toasters!

Midsommar firades på Mollösund, och det var galnaste midsommar hittills! Började dricka vid 16 o sen fanns det inget stopp förens.... 2 dagar efter kl 12 typ! Nästan lite Rhodos-feeling på det! Hade mycket kul och världens bästa sällskap! 5 av 5 toasters! Grattis Mollösund!

Om några dagar drar jag till Kroatien, har aldrig haft sån ångest innan en resa som nu. Hinner ju bara hem och packa om mellan alla mina "aktiviteter". Eller nej, jag hinner jobba lite också. Sista dagen på dagis naklas, på onsdag mer bestämt. Usch jag blir ledsen när jag tänker på att jag ska lämna alla mina underbaringar <3 Vissa kommer man kanske aldrig se mer. Blä. Jaja.. jag får komma och hälsa på dom!

Efter Kroatien blir det hem, gå på dop och bli gudmor! :D STORT! Det ska bli så himla kul! Sen blir det förhoppningsvis napa i slutet av juli/början av augusti! Hoppas viiiiiii!


[Här skulle jag haft några asgoa bilder, men det laggar ju som fasen! Så tyvärr... ]

Byee byeee!

Ja men då drar jag väl och badar lite på Rhodos-Faliraki då :)
Kommer hem på måndag (nästa vecka) natt :)
Ha de greeeit! puss <3

Jag imorgon ^^ Haha!



Vi drar till Grekland bitch!

Ja men det känns väl helt okej att jag och min kusin Amanda spontanbokade en resa till Grekland igår och åker på söndag?
Vänta ska känna efter en stund.
JA DET KÄNNS OKEJ!! :D :D :D


Här ska vi bo, på måndag ligger vi alltså där och steker! Kommer fram runt midnatt på söndag så då kan vi tyvärr inte steka ;) WIHIIII JAG ÄR TAGGAD! FY SÅ SKÖNT DET SKA BLI! :D
Att resan dessutom går till Rhodos-ön och kostade oss 3000kr/person inklusive frukost i 8 dagar känns... AS BRA! Nu ska jag packa! :)


The plånkan is gone.

Idag träffade jag min underbara kusin Amanda som äntligen, äntligen, äntligen har flyttat hem! :) Vi hade en riktigt mysig heldag! :) Fika, shopping och sushi! :)

DOCK. När vi var inne på HM, där det för övrigt var sjuuukt mkt folk, inser jag att.. Attans! Min väska känns några kilo lättare?! Plånkan va gone. Och, tro mig jag kan varken ha tappat den eller glömt den någonstans. Nej. Det var bara att inse faktum. Plånkan var stulen. 
Jag tog det dock lungt som en filbunke då jag visste att jag hade endast 9 futtiga kronor in cash i den. TJI FICK DU SOM TOG DEN! Ringe dirr och spärrade kortet också, så det var även det värdelöst. Lite värre känner jag rent personligt var ju körkort, klubbkort och framför allt kortet på min underbara lillebror när han var ca..5-6 år. Grön färg i håret och de underbara ögonen ler rätt in i kameran! Det är ovärdeligt för mig. Hoppas hoppas hoppas att vi har ett till hemma. Då ska jag bära det runt halsen.
Kvitton är väl också sånt som är tråkigt att bli av med. Om jag behöver reklamera eller lämna tillbaka något ;)

Har aldrig blivit bestulen på något innan, och för att vara ärlig är jag förvånad att detta inte hänt tidigare då jag lämnat min plånbok både på en buss, vid krog garderoben samt lite här och var i diverse affärer jag shoppat i. Men är ju alltid tråkigt när det händer såklart!

Nu blir det till att inhandla en ny plånbok som står högst på listan. (nytt kort samt blanketter till körkort är redan påväg!)Och den ska vara något mindre än denna. Nu har jag ju inte 1000 onödiga klubbkort som ska få plats ;) Tror även att en mindre plånbok är svårare att få tag i när man gräver runt i väskan - vilket kan vara bra både för mig och framtida ficktjuvar ^^ (hittar jag inte plånkan kan jag inte shoppa lika mkt ;) )

Jag är bara så oooootroligt nöjd över att det inte var iPhonen som rök! Ibland har man tur i oturen! :)

// Li

RSS 2.0