Toppen helg!

Tjoo!
Helgen har hittills varit så himlans bra! Igår hade jag och pojken myskväll, vi skulle hyra en läskig film och käka godis(jag). Tyvärr blev ju hemmakväll i lerum, som för övrigt är den bästa hyrbutiken, beskutet så det var (förmodar jag) stängt. :( Hemskt när det händer sånt i ens närhet...
Så vi åkte till ica maxi i torslanda - största affären jag någonsin sett typ! - och köpte 2 filmer :) My bloody valentine och hajen 2. Vi började med att kolla på hajen2 och asså HERRE vilken läskig film! not. Pojken somnade efter 10 min tror jag, och jag kollade på hela men det var ju inte direkt så att jag behövde "krama kudden"... Vi hade misstagit oss lite har jag kommit på i efterhand då vi sett en film om hajar (som var läskig) Stellan Skarsgård är med och den heter "ocean" något.. Och på något sätt trodde vi att det var Hajen och "guud så kul med en uppföljare!". Jag tyckte väl att hajen i hajen 2 var sämre animerad än i ettan, men detta var då för att det var helt olika filmer och helt olika decenier dessa filmer var gjorda. Attans!

Sen orkade vi inte kolla på "my bloody valentine" så vi gick och la oss, efter att ha hämtat pojken syster på en fest. Men aa även att vi kollade på en dålig film och att pojken sov hela filmen så var det så mysigt!

Och dagen efter fortsatte det att mysas :) Vi segade hela morgonen och drog in till stan kl 14, trotts att det var bombhot och allt - vart är världen påväg?? Pojken köpte sina älskade jeans och jag köpte strumpbyxor och en klänning. Kan säga att en heeel del av min inkomst går åt till strumpbyxor som dagen efter går sönder >:( Men men thats life..
Sedan tog vi en fika på vanilj där jag köade lika länge som själva "fikat" varade xD Men det var mysigt ändå <3

Han är så fin min pojkvän :) <3

Detta köpte jag idag :) Är dock inte helt 100 på klänningen än... Men strumpbyxorna älskar jag!

 


Imorgon blir det jobbet - wiiee. Har faktiskt längtat lite efter att sälja några burgare (;

På måndag är det en mycket stor dag!
1. Jag och pojken firar ½ år tillsammans! Det är lätt de bästa 6 månaderna i mitt liv <3
2. Mitt nya liv börjar. GI metoden for the win! Får dock se hur länge jag håller mig till den med tanke på att min kropp bantar ner tuttarna det första den gör ist för magen/rumpan/låren.... Men med träning som kombo bör det gå bra :)
3. Jag och lillebror ska på "Dumma mej" på 3D på bergakungen :D Ska bli så mysigt! Den verkar hur kul som helst ^^ Titta bara nedan xD





Thats all for now :) Jag skriver här igen när det händer något intressant! Pussipuss

CHRISTIAN BAEKKE <3





You're my sun <3 I love you <3


Engel


Facebook

Tjoo!
Tittade på "kvällsöppet med Ekdal" idag(vuxenpoäng!?) och det handlade bla. om facebook på grund av den filmen som snart har premiär (Någon som ska se?). Att det var som en ny drog som man blev beroende av och att folk i alla åldrar la flera timmar på att vara inne där. De som debatterade kom snabbt fram till att antingen blev man en sådan som liksom "engagerade" sig på facebook dvs, mkt uppdateringar, bilder mm. eller så blev man den som "snokade runt", kollade andras uppdateringar och bilder.
Jag antar att de har rätt, men jag ser mig nog som en blandning, har inga problem med att dela med mig av mitt liv på fejjan, men kanske inte uppdaterar vad jag äter till frulle, lunch och middag (;
Men det var inte detta jag ville påpeka. De som debatterade menade att om man ville så kunde man söka upp så mkt info om andra på facebook. Well, jag loggade in och det första som står på "Toppnyheter wallen" är att han, vi kan kalla honom "Kalle" har kommenterat hennes (vi kallar henne Lotta) status.
Jag är vän med Kalle men inte med Lotta, varför skulle jag då vara intresserad av att se vad Kalle skriver till Lotta? Varför hamnar detta på mina "toppnyheter"? Ska kanske även tillägga att Kalle inte är någon vars sida jag brukar kolla på.
Det jag menar är att vi behöver inte snoka, snoket söker upp oss!
Attans asså, jag skulle varit med i programmet idag, hade kunnat tillägga en MASSA interssant - är ju trotts allt en inbiten facebook nörd (;

Hur mycket tid lägger ni på facebook?
Jag lägger aaalldeles för mycket tid där, är ju inne 24/7 pga mobilen ^^

Får bli ändrig på det där. Eller nä. Jag älskar det :)

// Li


I Love you <3


Plugg dag idag :S

Pluggade idag. Till vaddå undrar ni då? Jo till högskoleprovet på lördag!
Jag förstår verkligen inte att jag vill göra det. Att jag betalar pengar för att göra det. Det kommer gå åt helvete.
Rubrikerna på söndagen lär ju vara: "Igår var första gången en elev fick 0,0 poäng på högskoleprovet" den eleven lär vara jag.
Nä. Så dåligt ska det nog inte gå, men jäädrar vad mycket det är att läsa :S Och just sådana texter, som typ handlar om drogproblem (en text gjorde det) läser jag in genom ögonen och ut genom öronen typ, för att de är så ointressanta! Och då måste jag läsa texten typ 5 ggr för att kunna svara på frågorna och då tar det 20min och sen har man 5 andra texter att läsa på de återstående 30 minuterna. Då får man be till gud att ingen av dem handlar om droger x)
Nä skämt å sido. Men just läsningen tar himla lång tid alltså... :/
Om någon har något tips inför provet får ni gärna höra av er! Behöver all hjälp jag kan få!

Nog om det. Imorgon ska jag jobba, på tåget. Börjar 8.25 i stan (BLÄÄ) måste åka 7.52 från Lerum (BLÄÄÄÄÄ). Ska gå upp 6.15 för att fixa mig (BLÄÄx2). Men jag klarar det, och jag får pengar så det är ända värt :)

Idag tränade jag, det var så jobbigt! Så får se hur stark jag är imorgon när jag ska dra runt på vagnen, hoppas jag inte har någon jobbig träningsvärk.....
Det återstår att se antar jag.

Nu ska jag sova! Toodels!// Li


Det enda positiva med denna dag är att min älskade kusse kommer hem, och att vi ska käka lunch tsm mellan proven :) <3


GE MIG DAGEN D

Drömmer ju mardrömmar om den där dagen. Kan den inte bara komma nuuuuuu? JAG LÄNGTAR! :D

Whats up?

Jag är dålig dålig dålig på att uppdatera här känner jag.. Får väl skylla på att jag är så otroligt slö och aldrig får tummen ur att göra något? Haha ^^

Nä så slö är jag inte, men jag har jobbat! Och det hårt! Både måndag och onsdag, 10 timmars pass på tåget och jag trivs så otroligt otroligt bra! :D Vill jobba där jämt, hänga på packen och snacka om oviktiga saker/skämta 100% av tiden och gå runt på tågen och servera trötta människor kaffe :) I looove it! Alla har sådan respekt om något är slut eller om något inte funkar som det ska, tillskillnad från Max där kunderna blir sura :P Jag älskar jobbet och jag älskar personerna jag jobbar med (även att vi inte direkt jobbar så mkt tillsammans men :P) de är så otroligt sköna och vänliga :) Härligt va? :D

I tisdags var jag med min pojk och det blev en riktig mysdag. Vi gick en promenad till sjön och tog lite fina kort och bara snackade om massa viktiga och oviktiga saker. Jag älskar verkligen att prata med honom, han är nästan lika bra som jag är på att snacka så det blir liksom superkul ^^

Idag har jag varit i stan och shoppat lite. Tänkte att jag skulle shoppa mycket men nae.. Alltid när jag åker till stan för att shoppa mkt så slutar det med att jag inte får med mig något hem typ. Synd. Men men ett par strumpbyxor, ett par as coola leggings och en supersnygg klänning (för ynka 75 kr pga provkollektion!!) fick jag med mig hem iag :)
Dessutom träffade jag Alex idag och fick mina Mary Kay produkter och sedan åkte jag och hämtade ut mina älskade böcker som hade kommit.

Till kvällen blev det dundergod middag och robinson på Tv - är dom inte för härliga dom i det ena laget, de som bara softarrunt? Och Paulo han är ju as go <3

Så där har ni en update om mitt liv. Imon blir det lunch med älski på Max och sedan ska jag hoppa i arbetskläderna och börja knega där (; Efter det blir det fancy middag med älski och hans fam.!
Pussipuss// Li


L + C = SANT



De va så fint vid sjön :)


Follow your heart


Follow your heart.
Denna ring pryder nu mitt finger. För det är ju det man ska göra. Följa sitt hjärta. Som lille Tsatiski säger "När hjärtat säger till får huvudet säga vad det vill." Det slämmer ju. Och i jag tror att vi alla måste börja lyssna mer på våra hjärtan och lite mindre på våra huvuden. I varje fall så måste jag det.
Det är ju i hjärtat det måste kännas bra. Inte i huvudet.


 Ringen kommer från dazzling för ynka 50 spänn! Var på upptäcksfärd i Lerum idag, dvs att jag kollade in alla affärer som lilla Lerum har. Startade vid skohuset och fortsatte sedan ner till centrum. Det hela tog lite över en timme, och då var 2 rejäla promenader inräknade ^^ Alltså finns det tyvärr inte så mkt shopping i Lerum. Men denna ring lyckades jag hitta and I love it!

// Li


Tele2 I HATE YOU!

För någon vecka sedan bytte vi bredband. Från bredbandbolaget till tele2. Tele2 skulle gå typ dubbelt så snabbt, eller iaf snabbare. Guess what? Det suger. Är nog det värsta bredbandet vi haft här hemma!

Uppkopplingen tar längre tid än innan. Det är så sjukt segt! Pappa sa att det skulle vara samma enligt någon "test" han hade gjort, men asså i praktiken så är det sjukt låååångsamt!

Dessutom så bryts internet uppkopplingen helatiden! Om jag sitter vid datorn typ 1h på morgonen så bryts den minst en gång. Sitter jag sedan 1h på kvällen, samma dag så bryts den minst en gång då med. Och det är inte bara det att den bryts lite snabbt och kommer tillbaka igen, nä om den har brytits kan man typ ge upp hoppet om att uppkopplingen ska komma tillbaka i 10 min. Om man då inte väljer att starta om datorn och hoppas på att dte funkar bättre - funkade nu.

Dessutom så har vi en stationär där nere där det är lättare att sätta i själva "internetsladden", vad hände när lillebror kom hem och satte i internet i den stationära? Jo mitt internet bröts och kom inte tillbaka förens han tog ut sladden.

Är det inte sjukt dåligt??

Okej vet att detta är väärsta i-landsproblemet (btw så trodde jag det hetter irlands-problemet när jag va liten x)) men det är så jäkla irriterande när man sitter o beställer böcker, som jag gjorde nyss, och pres ska klicka på "bekräfta order" och så precis när man klickar så bryts internetskiten!

Imon ska jag ringa och fucking skälla ut dom! >:@ Tycker inte det är okej att man betalar för sån här skit som inte håller vad de lovar!


Tele2 hör hemma i stallet bland all annan skit!


Vem skulle vilja ha mig? Jag vill ju inte ens ha mig själv.



Tittade på Tv4 nyheterna i kväll. Och då var det ett inslag om 59-åriga Margareta som haft en hjärntumör stor som ett ägg på skallbasen. Den opererades bort för ett år sedan och rehabiliteringen har tagit mycket lång tid.
Efter operationen var Margareta tvungen att lära sig prata och gå på nytt. Nu tar hon sig med hjälp av sonen mellan köket och vardagsrummet, det är ett lagom träningspass. Hon orkar vara uppe några timmar om dagen. Dessutom hör och ser hon dåligt och har darr i händerna.

Anledningen till att Margareta var med i tv var att hon fått beskedet att hon ska prövas för arbete innom 3 månader. Hon får ingen sjukpenning längre eftersom hon på pappret ska kunna jobba. Vilket vi alla nog förstår att hon inte kommer kunna göra igen. Någonsin.

Margareta slutade intervjun, då de pratade om framtida arbete, med att säga "Vem skulle vilja ha mig? Jag vill ju inte ens ha mig själv."

Det var så himla hemskt! Och hon såg så ledsen ut. Innan hade hon jobbat mer än 100%, så jag antar att jobbet var hennes liv. Och så händer det något så hemskt att man får en hjärntumör! Och sedan när man gått igenom allt detta jobbiga i ett år så får man reda på att man inte ska få någon sjukpenning. Asså jag tycker att det är så fruktansvärt hemskt! Dessutom tror jag att Margareta mer än gärna hade arbetat med något, när hon hade fått lite mera krafter, i och med att hon verkade gilla att arbeta och då är det bara så himla fel att samhället ska vara så att man pga en sjukdom blir någon som ingen vill ha. Jag hoppas verkligen att det går bra för henna nu. Tråkigt bara att man ska behöva ta till media...

Läs mer om artikeln och se intervjun här: http://www.nyhetskanalen.se/1.1847462/2010/10/06/kristersson_ska_ratta_till_sjukforsakringen

Galen i cornflakes

Jag har blivit som galen i cornflakes. Jag! Jag som alltid varit en yougurt-tjej vill nu endast käka cornflakes med iskall mjölk och banen eller sylt, helst drottningsylt.
Jag kan äta det till frukost, lunch och "kvällsmat". Det har t.o.m hänt att jag äter cornflakes ist för någon efterrätt som mammi har gjort xD
Helt galet! Så sjukt också att man få sånt sjukt sug efter saker och liksom bli helt "beroende" av det ^^ Haha så nu vet ni, det är Linnéa <3 Cornflakes som gäller just nu (;


MMMMMM <3


MYSIPYSI HELG :)

Helgen blev ju inte riktigt som jag och Pumkin planerat...
På fredagen ville vi gå på Liseberg, nehe, de va stängt. Vi kör på bio ist då och lite shopping innan det. Det blev jag som shoppade i max en timme, shoppade lite innan pojken kom in dock så var typ klar när han kom :P
Var ju våran 5 månaders dag i fredags också så när jag kom hem till pojken stog där 3 superfina rosor i en vas och gulligt kort :) Han är så go! Ni får se bild på rosorna någon gång, men kortet behåller jag för mig sj, de e privat ^^
Till kvällen blev det inte bio heller utan utgång med ett grabbgäng - väärsta kul! :D Blev dock lite för mycket för mig tror jag, men vaad gör det om hundra år? Jag hade kul som sjutton och det var värt varenda drink ^^
Vi festade på PC till typ tolv och sedan drog vi till Trädgårn och dansade lite ^^ Var hemma hos pojken vid typ 4 xS Vaknade sedan kl 7 och trodde att jag skulle spy/dö, trotts att jag inte mått dåligt på hela kvällen! Men jag gjorde inget av det utan somnade bara om (;

Lördagen var vi båda väl typ halvdöda, men ingen kan stoppa oss. Så kl 13 var jag i Lerum och fikade med Hanna och Madde - supermys och jätte behövligt! Var så kul att träffa dom igen och höra vad de hade haft för sig sedan vi sågs sist :) Babblade väl på till typ 16 tror jag ^^

Sedan blev det hem, Jag och pojken hade tänk bio men jag pallade inte så när han kom till mig vid typ 19 så hyrde vi film ist :) Så kul! Vi skulle hyra film "lite snabbt" men vi tycker verkligen inte om samma filmer! Älski vill se krigar film och jag vill se kärleksfilm eller "jorden går under film". Efter 30 min, 30 min! bestämde vi oss för en spansk film, kommer inte ihåg va den hette men den var bra :) Så bra att älski somnade dirr i soffan och t.o.m låg o snarkade brevid mig!! Jag som försökte koncentrera mig på filmen ^^ Efter 1 h gav han upp och gick o la sig ^^ Haha :P Men filmen VAR faktiskt bra :)

Idag, söndag, har vi typ bara softat. Jag sov ut men det gjorde såklart inte älski. Han vaknade väl en timme innan mig och fick roa sig med datorn tills jag hade sovit klart ^^ Åkte hem till honom och käkade tacos och sedan jobbade jag 17-00.

Nu är klockan AP mkt. Imon ska jag försöka dra mig upp och plocka svamp! :D Vi får se hur det blir med det :)

Pussis
<3


Not ready to make nice



De är vackra. De sjunger bra. Texten i låten är himla sann. = Bra låt! <3

SÄG ATT DET INTE ÄR SANT!

Säg att det inte är sant att jag igår la 1.380 kr på ansiktsprodukter från Mary Kay. SÄG ATT DET INTE ÄR SANT!!

Var på anisktprodukts-info-sak hos Alex igår, och det var hur kul som helst! Men jag visste inte att allt skulle vara så dyrt. Och jag ville ha det. Och så kändes det som att jag inte kunde säga nej när säljaren frågade vad jag ville ha. Så det plockades på kan man väl säga. Och nu har jag ångest som in i.
1.380 kr får man fan fina skor för. Och jag som behöver nya skor.
GAAAH WHYY??

Men använde faktiskt de produkter jag fick igår och asså. De är ju himla bra. Och man använder typ mini lite till hela ansiktet så jag kommer nog inte ångra mitt köp. Fast jag ångrar det just nu, när jag ska shoppa idag och gå på bio med pojken. Och när jag vet att jag bara har ett arbetspass inplanerat nästa vecka. ETT! Fattar ni?? Min lön i december kommer vara = 0!! Usch och fy.

Men sluta tänk på det nu. Idag ska jag klippa mig, shoppa och gå på bio (weeei där försvann denna månades pengar! Märk då att dte är 1 oktober.). Det blir mys :) är ju faktiskt vår 5 månaders dag idag :) Jag kommer nog aldrig sluta räkna hur många månader vi har varit tillsammans ^^ "Idag är det våran 7 år och 8 månaders dag" Haha ^^ Men det är väl lite gulligt? Tycker iaf jag :)

Nu måste jag göra ett ryck här!
Pusselipuss <3


Hejdå 1380 kr. Hejdå.


Puss på oss <3


RSS 2.0